2777
2789
عنوان

تجربه شخصی

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست
نه عزیزم فقط بلیط یه طرفه تهران نخجوان ۲۰ تومنه

از تبریز به جلفا یعنی لب مرز ماشینا ۶۰ تومان میگیرن. هر توری هم اینو بگه الکی گفته چون مرز طوری نیست که کسی بتونه با ماشین رد بشه، همون پای پیاده هست

⁦⁩⁦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد هم شما ترکی بلدی واسه کسی که بلد نیس چی؟

بله من ترکی بلدم، اونجا یه زن و شوهر هم اومده بودن که فارس بودن ، رفتن به یک هتلی که خود هتل لیدر داشت برای فارسی زبانها

⁦⁩⁦
فکر کنم منظورشون بلیط هواپیما بود

فکر نمیکنم نخجوان فرودگاه داشته باشه، احتمالا باکو منظورشونه که اونم گرونه و البته ویزا هم میخواهد، نظر و تجربه شخصی من بود. چون خیلی شهر کوچیکیه

⁦⁩⁦
از تبریز به جلفا یعنی لب مرز ماشینا ۶۰ تومان میگیرن. هر توری هم اینو بگه الکی گفته چون مرز طوری نیست ...

بلیط هواپیما عزیزم. فرودگاه داره.

فکر کنم اینجور جاهایی برای کسانی که نزدیک مرز هستن خوبه. مثلا دوستای من کرمانشاهن مرتب میرن کردستان عراق یا جنوبیا راحت میرن دبی ولی برای کسی که آشنا نیست و دوره؛ سخته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بلیط هواپیما عزیزم. فکر کنم اینجور جاهایی برای کسانی که نزدیک مرز هستن خوبه. مثلا دوستای من کرمانشا ...

خیلی شهر کوچیکیه، البته بله لب مرز که اسونه، ولی اگه کسی از لحاظ جسمی هم سلامتی داشته باشه میتونه با اتوبوس بیاد شهر مرزی

⁦⁩⁦
انشاء الله همیشه به سفر و تفریح باشی عزیزم

مرسی عزیزم، تفریحی نبود ، گفتم تا اینجا که به اجبار اومدم دیگه برم شهر رو هم ببینم، شاید کسی باور نکنه ولی یه پنکیک پیر گاردین فکر میکنم ۲۰۰ بود

⁦⁩⁦
مرسی عزیزم، تفریحی نبود ، گفتم تا اینجا که به اجبار اومدم دیگه برم شهر رو هم ببینم، شاید کسی باور نک ...

چقدر عالی

حالا یه بار دیگه برو پول هم ببر و حسابی خرید کن 🌹🌹🌹

چقدر عالی حالا یه بار دیگه برو پول هم ببر و حسابی خرید کن 🌹🌹🌹

مرسی عزیزم، انشاالله

انشاالله همیشه تنتون سالم و دلتون شاد باشه و سرتون به تفریح و خرید گرم باشه💕

⁦⁩⁦