2777
2789
عنوان

نبود فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 68 پست

عزیزم خدابهت صبر عظیم بده ..برنامه زندگی پس اززندیگی حتما ببین از۲۱ اسفند شروع میشه عصرساعت۱۷

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصادف کرد..میخواستم خودکشی کنم  تحمل نداشتم  چون در عالم دردی بالاتر از داغ اولاد وجود ندا ...

خداحفظش کنه برات عزیزم ..عزیزم زندگی پس اززندگی بیین از۲۱ اسفند ساعت۱۷ عصر شبکه ۴

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات می فرستین برام؟ به نیت بچه دارشدنم ان شاالله خدا ب ماهم بچه سالم وصالح بده .مرسی ازتون

آخ بمیرم واسه دل شکستت .صبورباش عزیزم مطمئن باش خدابهترین سرراهت قرارمیده مت دلم خیلی روشنه سال دیگه همین موقع ی بچه صحیح وسالم توبغلت خوابیده .به حرفم اعتمادکن

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
منم همینطور😭💔 با تمام وجود درکت میکنم😭 رفت و چه رویاهایی رو با خودش برد💔

خیلی سخته خیلی

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود

خیلی  ممنون خانما

برای آرامش دل من و همسرم و همه کسایی که داغ بچه موند به دلشون توی این ماه دعا کنید.

آخ بمیرم واسه دل شکستت .صبورباش عزیزم مطمئن باش خدابهترین سرراهت قرارمیده مت دلم خیلی روشنه سال دیگه ...

انشالله

عکس دخترمه پروفایلم

انشالله عکس دخترمه پروفایلم

دیدم گلم ،بمیرم واسش که انقدرنازخوابیده

آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
عزیزم خدابهت صبر عظیم بده ..برنامه زندگی پس اززندیگی حتما ببین از۲۱ اسفند شروع میشه عصرساعت۱۷

ممنون

چشم 

دخترت رفته پیش فرشته ها،خدا بهت صبر بده،ایشالا که یه نی نی ناز میاری ،خدا مهربونه ،ایمان داشته باش

ممنون

هنوز تو افسردگی زایمان بودم این اتفاق افتاد. وقتی داشتن میسپاردنش به خاک روح من و همسرم هم گذاشتن.

با دستای خودمون گذاشتیم.

دخترم خیلی ماه بود

ممنون هنوز تو افسردگی زایمان بودم این اتفاق افتاد. وقتی داشتن میسپاردنش به خاک روح من و همسرم هم گذ ...

پسر منم خیلی خوشکل بود😭 دقیقا همون شکلی بود که آرزو داشتم😭

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞