2777
2789
عنوان

نبود فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 2684 بازدید | 68 پست
پس من چه دلی دارم که بچم تو ۱۵ سالگی رفت ..ولی خداوند جبار هست ..برات جبران میکنه . بهش اعتماد کنه و ...

چرا عزیزم؟

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تصادف کرد..میخواستم خودکشی کنم  تحمل نداشتم  چون در عالم دردی بالاتر از داغ اولاد وجود ندا ...

خدا برات نگهش داره عزیزم

تصادف کرد..میخواستم خودکشی کنم  تحمل نداشتم  چون در عالم دردی بالاتر از داغ اولاد وجود ندا ...

وای عزیزم میدونم چقد وحشتناکه از دست دادن اونی ک وجودته

خدا بهتون بهترین هارو‌بده

ممنونم ..شما هم اصلا ناراحت نباش ..خداوند حواسش بهت هست ..وقتش برسه برات جبران میکنه ..بهش اعتماد کن ...

افسردگی گرفتم دیگه شاد نیستم فقط نفس می کشم.

خسته ام خسته

افسردگی گرفتم دیگه شاد نیستم فقط نفس می کشم. خسته ام خسته

عزیزم ..از منی که تجربش رو دارم بهت نصیحت از امید در این روزها  خیلی استفاده کن ..ای کاش من هم به جای اون همه شب زنده داری و اشک ریختن کمی امیدم رو به خدا بیشتر میکردم .چون با این کارها همسرم هم نابود کردم ..

عزیزم ..از منی که تجربش رو دارم بهت نصیحت از امید در این روزها  خیلی استفاده کن ..ای کاش من هم ...

ممنون عزیزم

بچت چند وقتش بود؟ من هنوزم به هیچکس و هیچی متوسل نمیشم. ولی قرآن خوندن براش آرومم میکنه. فقط فکر م ...

عزیزم بچه شما چی شده؟💔

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
دلم می خواد یه بار دیگه بغلش کنم

منم همینطور😭💔 با تمام وجود درکت میکنم😭 رفت و چه رویاهایی رو با خودش برد💔

برای پسر عزیزتر از جانم که زود پرکشید💔 چه عاشقانه ای بنویسم ،که دلتان برایم بلرزد!؟‌وقتی نه دستانش را گرفته ام،نه در آغوشش کشیده ام،و نه او را بوسیده ام ...!من فقط از دور،او را در خویش گریسته ام ..عشق میان ما...معصوم ترین عشق تاریخ جهان بود ...🖤😭💔گریه می‌کنم از ترسِ عمرِ زیاد بعد از تو؛ عزیزم...😭 دل که نه ؛ جانم برایت تنگ شده است!💔گذشته ای که حالمان را گرفته است آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم و حالی که ،حالمان را بهم میزند چه زندگی خوبی ...😞
نه 3 ماه و 9 روزش بود که از دستش دادم. تب کرد بردمش بیمارستان اونجا حال بچه ام بد شد؟ 18 روز توی د ...

یاابلفضل‌ العباس‌ خدا  به‌ داددلت‌ برسه‌ بمیرم برات😔خدایا‌ هیچکسیوبابچش‌ امتحان‌ نکن‌ خدا

مممممم