2777
2789
عنوان

نبود فرزند

2684 بازدید | 68 پست

سلام خانما

من 3 ماهه 10 روز پیش دخترم و از دست دادم. 

به خدا و اهل بیت خیلی اعتقاد داشتم توی اون 18 روزی که بچه ام توی بیمارستان بستری بود خیلی بهشون التماس کردم و سلامتی بچه ام و خواستم وقتی دخترم و از دست دادم حالم بد شد و حس می کنم دارم از خدا دور میشم همه اش دلتنگ بچه ام هستم. چکار کنم دلتنگیام کمتر بشه؟

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺🫂

عزیــــــــــــــزم خدا بهت صبر بده

منم چون ناباروری دارم بچه دار نمیشم از خدا دور شدم ، سعی کردم نمازمو بخونم شاید درست بشم

شدیدا دلتنگ نوزادی ام ک تاحالا ندیدمش

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عزیزم ..🥺 خدابهتون صبرو سلامتی بده ...

فیلم سینمایی کلبه ای درجنگل۲۰۱۷ را ببین خیلی خیلی حالت را بهتر میکنه ...درمورد خدا و کسی هست ک فرزندشو ازدست میده

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچت چند وقتش بود؟

من هنوزم به هیچکس و هیچی متوسل نمیشم. ولی قرآن خوندن براش آرومم میکنه.

فقط فکر میکنم تقدیرمون این بوده و یه روز که پرده ها کنار بره خدا خودش دلداریم میده😭

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

نه 3 ماه و 9 روزش بود که از دستش دادم.

تب کرد بردمش بیمارستان اونجا حال بچه ام بد شد؟

18 روز توی دستگاه ونتیلاتور بود بعدم جلوی چشام از دستم رفت.

خدا بهت صبر بده  یه جایی خوندم بچه هایی که قبل بلوغ از دنیا می‌رن  دم در بهشت منتظر  ...

دلم می خواد یه بار دیگه بغلش کنم