من ۲۱ سالمه ،به هرکی می گم تاحالا رل نزدم براش عجیبه می گن با این سن حداقل باید چار پنج تا اکس داشته باشی،نمی دونم یجوری به آدم القا می کنن که از همه چی عقب موندی دوست خودم که بهم می گه بی عرضه .تاحالا به فکر درس خوندن بودم الان که رفتم دانشگاه به خودم اومدم😂
میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
دوبار زدم ب شدت کوتاه مدت ی هفته و ی ماه ک پشیمونم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.