2777
2789
عنوان

خیلی عجیبه تاحالا رل نزدم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 48 پست
هوم؟؟

دارم میگم کسی که از خودت بهش اطلاعات بدی چه اکس داشته باشی چه نداشته باشی و تعجب کنه و بگه "امکان نداره" "دخترای همسن تو همه هزارتا دوست پسر داشتن" یا"دخترای مثل تو الان حتما با چندتا پسرن" 

این ادم ادم درستی نیست

اینو میگه که احساس کنی جامعه بد شده و تو بین همه تکی. یذره دیگه باهاش حرف بزنی متوجه میشی که این ادم خودشو میخواد بکشه بالا و نصف حرفاش اغراق امیز و یا حتی دروغه تا فکر کنی چه شانسی اوردی پیداش کردی 

و کم کم شروع میکنه متقاعدت کنه به رابطه ی جنسی چه مجازی چه واقعی

واقعیت اینه که ادم سالم به اطلاعاتی که راجع به خودت میدی واکنش خاصی نشون نمیده بلکه میپذیره. اگه راحت باشه و خوشش بیاد ادامه میده. اگه خوشش نیاد و احساس خوبی نداشته باشه میگه ما به درد هم نمیخوریم و میره

منم ۲۱ سالمه و قبلا یکبار تو رابطه بودم که خودم ادامه ندادم واقعا خوشم نمیومد از طرفم و دیگه رل نزدم ولی با پسرا و مردای زیادی چت کردم برای اشنایی که هیچ کدوم توی این۲ سالی که شروع کردم به جایی نرسیده و همو ندیدیم حتی

به طرز عجیبی یسریا الگوهای یکسانی دارن مثل همینایی که واکنشای شدید به چیزایی معمولی که از خودت میگی دارن. هرچی پیش بره میفهمی همون مردی که از دخترای الان و همسنت بد میگه و از تو تعریف میکنه، دقیقا میخواد تو عین همونا باشی

برای همین میگم کلا کسی که این حرفارو میزنه رو جدی نگیر و باهاش وارد رابطه نشو

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دارم میگم کسی که از خودت بهش اطلاعات بدی چه اکس داشته باشی چه نداشته باشی و تعجب کنه و بگه "امکان ند ...

مرسی از صحبتات دقیقا همینه که می گی با حرفاشون می خوان مارو غیر عادی جلوه بدن و خودشون عادی 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از صحبتات دقیقا همینه که می گی با حرفاشون می خوان مارو غیر عادی جلوه بدن و خودشون عادی 

دقیقا مثل این میمونه یکی برای اشنایی ازت سنتو بپرسه و وقتی گفتی تعجب کنه بگه وای چقدر بچه ای یا وای چقدر بزرگ

ادامه بدی با این طرف سر هر بحثی سنتو میزنه تو سرت

اینا هم همینن ادامه بدی باهاشون و اگه قبول نکنی پیشنهادای جنسیشونو، همون تعریفایی که ازت کردن و گفتن هیچکس شبیهت نیستو میزنن تو سرت میگن چقدر املی

یادت باشه وجود تو چه قبلا گذشته ی بدی داشتی‌چه نداشتی نباید باعث تعجب و ناراحتی و یا حتی خوشحالی بیجای بقیه بشه چون تو صرفا اطلاعات دادی از خودت، بهشون هیچ اسیبی نرسوندی یا سیخونکی نزدی که این واکنشا رو بدن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نه اصلا مهم نیست ولی خب بعضی وقتا آدم فکر می کنه خودشه که داره اشتباه می کنه و بقیه کار درستو انجام ...

کار خودتو بکن عزیزم . حرف بقیه برات هیچ ارزشی نداشته باشه . بعدا با موفقیتت بهشون نشون بده که نظراتشون اشتباه بوده 😉

یک عدد مامان پرمشغله 😁🐣