دارم میگم کسی که از خودت بهش اطلاعات بدی چه اکس داشته باشی چه نداشته باشی و تعجب کنه و بگه "امکان نداره" "دخترای همسن تو همه هزارتا دوست پسر داشتن" یا"دخترای مثل تو الان حتما با چندتا پسرن"
این ادم ادم درستی نیست
اینو میگه که احساس کنی جامعه بد شده و تو بین همه تکی. یذره دیگه باهاش حرف بزنی متوجه میشی که این ادم خودشو میخواد بکشه بالا و نصف حرفاش اغراق امیز و یا حتی دروغه تا فکر کنی چه شانسی اوردی پیداش کردی
و کم کم شروع میکنه متقاعدت کنه به رابطه ی جنسی چه مجازی چه واقعی
واقعیت اینه که ادم سالم به اطلاعاتی که راجع به خودت میدی واکنش خاصی نشون نمیده بلکه میپذیره. اگه راحت باشه و خوشش بیاد ادامه میده. اگه خوشش نیاد و احساس خوبی نداشته باشه میگه ما به درد هم نمیخوریم و میره
منم ۲۱ سالمه و قبلا یکبار تو رابطه بودم که خودم ادامه ندادم واقعا خوشم نمیومد از طرفم و دیگه رل نزدم ولی با پسرا و مردای زیادی چت کردم برای اشنایی که هیچ کدوم توی این۲ سالی که شروع کردم به جایی نرسیده و همو ندیدیم حتی
به طرز عجیبی یسریا الگوهای یکسانی دارن مثل همینایی که واکنشای شدید به چیزایی معمولی که از خودت میگی دارن. هرچی پیش بره میفهمی همون مردی که از دخترای الان و همسنت بد میگه و از تو تعریف میکنه، دقیقا میخواد تو عین همونا باشی
برای همین میگم کلا کسی که این حرفارو میزنه رو جدی نگیر و باهاش وارد رابطه نشو