2777
2789
عنوان

کارگاه مادر و کودک خوب سمت شمال شهر می شناسین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3094 بازدید | 30 پست
البته مامان مهراد این موارد یه کم سلیقه ای هست شما خودت برو سرخابی رو ببین اولویت ها برای هرکس فرق داره
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آگه دو زبانه خوب میخوای ستارگان واقعا زبانش خوبه بقیه مواردش رو اطلاع ندارم اما در مورد زبان خوبه من مهد غیرایرانی بردم، مهد سفارت میره دخترم
هزینه مهد رو هم میشه بگی وندا جان؟ به من لنا نزدیک تره؛ به نظرت نبرمش لنا؟
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
لنا خیلی مهد تمیزی هست و امنیت خوبی داره به نسبت خیلی از مهدها بهتره اما من زیاد با آموزش و نوع برخورد مدیر راحت نبودم بیشتر آموزشها جنبه نمایش داره اما محیط شادی داره من دوسال پیش دخترم رو میبردم از شهریه الان خبر ندارم فکر کنم باید یک و هفتصد اینا دیگه باشه اما مطمئن نیستم
برا مهد نمی گم وندا جان برا کلاس های خلاقیت منظورمه
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
آهان هزینه کلاسها رو یادم نیست فکر کنم چهارسال پیش دویست تومن بود اما الان اطلاعی ندارم روبروی لنا خانه لگو هم هست از اونم تعریف میکنن