2777
2789
عنوان

از اول ک عقد کردم تا الان بحث داریم

543 بازدید | 39 پست

راجع ب پول گرفتن

روز اول خواستگاری گفتم من از درخواست پول کردن بدم میاد

از اینکه بگم پول بده برم دستمال بخرم

پول بده برم نون بخرم

پول بده برم پنیر بخرم از گفتن اینا بدم میاد

ی مبلغی توافق میکنیم هر ماه بریز ب کارتم

اون موقع گفت کلا کارت من دست توعه برا خونه یا برا خودت هر چی خواستی بخر

ولی همین ک عقد کردیم همش وعده داد بعدا بعدا

الان ۸ ماهه عقد کردیم هر ماه من سر مخارج مشکل دارم

به زور سختی پول میده

همش باید بگم

مشکل مالی هم نداره حداقل ماهی ۵۰ سودشه

واقعا اگه این ماه مشکلم حل نشه ب طلاق فکر میکنم

چون پدر و مادر به شددددددت خسیسی داره

ک من اگه پدر و مادرشو میشناختم باهاش ازدواج نمیکردم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو دوران عقد چرا باید پول بده به شما؟

چون وظیفه نامزد هستش

خیلیا رسم دارن

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
تو دوران عقد چرا باید پول بده به شما؟

عزیزم الان ب شدددددددت عصبیم

هر لحظه امکان داره ی چیز بگم تعلیق شم 

پس حرف بی منطق نزن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

میدونم قانونا و شرعا زنشی ولی خب اینجا تا قبل ازدواج رسمی سخت پول میدن و یجورایی وظیفه نمیدونن باز خودت شرایط بهتر میدونی اگ فکر میکنی بعد عروسی ام همینه مشکلتو حل کن 

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

دقیقا فکرت عاقلانه اس چون اون با اون فرهنگ تربیت شده و تغییر پذیر نیس 

شما تو دوران نامزدی چندبار باید با خانواده اش و خانوادت بیرون مسافرت میرفتین تا کمی شناخت پیدا کنبن بعدش عقد کنین

عزیزم بذار خریدا رو خودش بکنه 🙊 بهت اصلا پول تو جیبی نمیده؟

نه

یاد خودم افتادم . دوره عقد من زهرمارترین دوران بود . هیچکی مخارجمو گردن نمیگرفت مادرم میگفت از شوهرت بگیر شوهرم میگفت از مامانت بگیر سرکارم نمیزاشتن برم هیچوقت یه لباس کفش درست حسابی نداشتم 

دقیقا فکرت عاقلانه اس چون اون با اون فرهنگ تربیت شده و تغییر پذیر نیس  شما تو دوران نامزدی چند ...

خانوادم خیلی سنتی بودن

اتفاقا قشنگ یادمه قبل عقد ی مسافرت رفتن من چقدر ب پدرم اصرار کردم باهاشون بریم

سفر نزدیک و کوتاه بود

اگه رفته بودیم مشخص میشد

هدیه ای برات نمیخره؟بیرون هم میرین رستورانی کافه ای میرین چیزی خوشت بیاد میخره؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

همچین آدمی فردا پس فردا زیر یه سقف هم همین کارو انجام میده مثلا بگی پول بده برم آرایشگاه میگه فردا میدم هی امروز و فردا میکنه😐اگه میتونی اصلاحش کن 

رگ خوابش ببین چیه

نزدیک عید هستش برو خرید باهاش ببین خساست داره یا ن

اخه با آدم خسیس نمیشه زندگی کرد

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
عزیزم الان ب شدددددددت عصبیم هر لحظه امکان داره ی چیز بگم تعلیق شم  پس حرف بی منطق نزن

خوب ما همچین رسمی نداریم که تو عقد پول بدیم و من تا حالا ندیدم این مدلی- چرا عصبی میشید؟؟؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بهش بگو اگر مسئولیت پذیر نیستی چرا اومدی خاستگاری مگه شرایطو از اول بهت نگفتم بلخره قراره منم زنت بشم ولی با اینکارای ک میکنی ممکنه ب اون مرحله اصلا نرسه پس حواست به کارات باشه