2777
2789
عنوان

نقاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 19 پست
احسنت خیلی هم عالی پیشی طبیعی تر شده نسبت به بقیه من هم نقاشی دوست دارم و قبلا میکشیدم حالا با د ...

خیلی ممنونم لطف دارین🙏🙏🙏🙏 جدا؟ چقدر خوب باعث افتخاره که باعث انگیزه باشم🥺🥺🥺🥺 حتما بکشین یکی از لذت بخش ترین هاست دیدن آثاری که کار خودمون کشیدیم. منم دلم میخواد فقط بکشم و تا آخر عمرم همه چی رو کشیده باشم که حسرت هیچی به دلم نمونه💖💖

درخواست دوستی هیچ مردی پذیرفته نمیشه. مزاحمت و بی جنبگی ممنوع🚫 در این سایت وقتی به توهین ها یا بد و بیراه ها، پاسخی نمیدم، چون ارزشمو بالاتر از اونی میدونم که با عده ای بی شخصیت و بی فرهنگ، وارد بحث و دعوا بشم. گذشت زمان و تاریخ ثابت خواهد کرد که خائنین و .... واقعا چه افراد و گروهی بودند که به خودشان افتخار نیز کرده و با بی شرمی به بقیه توهین می کردند.

خیلی ممنونم لطف دارین🙏🙏🙏🙏 جدا؟ چقدر خوب باعث افتخاره که باعث انگیزه باشم🥺🥺🥺🥺 حتما بکشین یکی ...

خواهش میکنم عزیزم❤

ممنونم🙏

جملات زیبای شما👇

🔴دلم میخواد فقط نقاشی بکشم که تا آخر عمرم همه چی رو کشیده باشم....

🔴....امیدوارم نقاشی کردن در بهشت نیز وجود داشته باشد

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهش میکنم عزیزم❤ ممنونم🙏 جملات زیبای شما👇 🔴دلم میخواد فقط نقاشی بکشم که تا آخر عمرم همه چی ر ...

قربونت عزیزم خوشحالم خوشتون اومد😘😘😘😘 البته جمله ی اینکه دربهشت کاش نقاشی باشه، از خودم نیست😅😅 ولی اون یکی چرا از خودمه🤗🤗🤗🤗

درخواست دوستی هیچ مردی پذیرفته نمیشه. مزاحمت و بی جنبگی ممنوع🚫 در این سایت وقتی به توهین ها یا بد و بیراه ها، پاسخی نمیدم، چون ارزشمو بالاتر از اونی میدونم که با عده ای بی شخصیت و بی فرهنگ، وارد بحث و دعوا بشم. گذشت زمان و تاریخ ثابت خواهد کرد که خائنین و .... واقعا چه افراد و گروهی بودند که به خودشان افتخار نیز کرده و با بی شرمی به بقیه توهین می کردند.

قربونت عزیزم خوشحالم خوشتون اومد😘😘😘😘 البته جمله ی اینکه دربهشت کاش نقاشی باشه، از خودم نیست😅😅 ...

سلام خوبی

هستی آیا؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام خوبی هستی آیا؟!

سلام خیلی ممنون شما خوبی؟ بله هستم😊💚

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز