2777
2789
احسنت خیلی هم عالی پیشی طبیعی تر شده نسبت به بقیه من هم نقاشی دوست دارم و قبلا میکشیدم حالا با د ...

خیلی ممنونم لطف دارین🙏🙏🙏🙏 جدا؟ چقدر خوب باعث افتخاره که باعث انگیزه باشم🥺🥺🥺🥺 حتما بکشین یکی از لذت بخش ترین هاست دیدن آثاری که کار خودمون کشیدیم. منم دلم میخواد فقط بکشم و تا آخر عمرم همه چی رو کشیده باشم که حسرت هیچی به دلم نمونه💖💖

خیلی ممنونم لطف دارین🙏🙏🙏🙏 جدا؟ چقدر خوب باعث افتخاره که باعث انگیزه باشم🥺🥺🥺🥺 حتما بکشین یکی ...

خواهش میکنم عزیزم❤

ممنونم🙏

جملات زیبای شما👇

🔴دلم میخواد فقط نقاشی بکشم که تا آخر عمرم همه چی رو کشیده باشم....

🔴....امیدوارم نقاشی کردن در بهشت نیز وجود داشته باشد

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم❤ ممنونم🙏 جملات زیبای شما👇 🔴دلم میخواد فقط نقاشی بکشم که تا آخر عمرم همه چی ر ...

قربونت عزیزم خوشحالم خوشتون اومد😘😘😘😘 البته جمله ی اینکه دربهشت کاش نقاشی باشه، از خودم نیست😅😅 ولی اون یکی چرا از خودمه🤗🤗🤗🤗

قربونت عزیزم خوشحالم خوشتون اومد😘😘😘😘 البته جمله ی اینکه دربهشت کاش نقاشی باشه، از خودم نیست😅😅 ...

سلام خوبی

هستی آیا؟!

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌