2777
2789

۴۶ تومن خریدم مارکش یادم نییت ایرانی بود 

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۴ ماهه دارم استفاده میکنم در کنار پی آر پی،مانوکسیدل ۲ درصد تجویز کرده برام دکتر،کنارش قطره چکان هست که من محلول رو خالی میکنم داخل اسپری و روزی یک بار اسپری میکنم به موهام،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

من ۴ ماهه دارم استفاده میکنم در کنار پی آر پی،مانوکسیدل ۲ درصد تجویز کرده برام دکتر،کنارش قطره چکان ...

چند گرفتید؟ 

پاک داروه؟

نتیجه داده؟ 

واینکه صورتتون پر مو نشده؟

اسپری داره ۵ درصد

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
چند گرفتید؟  پاک داروه؟ نتیجه داده؟  واینکه صورتتون پر مو نشده؟

قیمتش رو نمیدونم عزیزم چون همسرم خریدام رو انجام میده،

جلد طوسی رنگ داشت و ایرانی بود مارکش،

اره نتیجه داده و اینکه دکترم میگه بعده ۶ ماه مصرف نتیجه مشخص میشه هنوز زوده،و دیگه اینکه میگه همیشه استفاده ش کن اگه جز ادمایی هستی که منظم و با برنامه ای،چون خیلی خیلی تاثیرش بیشتره اگه سر تایم استفاده بشه،

چرا رشد موهای صورتم خیلی زیاد شده مخصوصا قسمت پیشونی،من موهای خودم قهوه ای تیره و نازک بودن الان هر چی درمیاد سیاه و ضخیم هست ،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

موی صورتتون هم زیاد شده؟

نه بابا اصلا.

بعدم موی صورت زیاد بشه چاره داره 

این موی ریخته سر  هستش که اگر احیا نشه دیگه درنمیاد