2777
2789
عنوان

کات کنم یا نه ؟😭

101 بازدید | 7 پست

من خیلی دوس دارم دوس پسرمو قصدمون جدیه هدفمونم ازدواجه...مشکلمون ابنه که راهخون از هم دوره خانواده من ممکنه راضی نشن...و یه مشکلیم که خودم دارم زیادی با دخترا گرم میگیره...ولی تنها مشکل خودم همینه وگرنه دست و دلبازه...مهروبونه...حتی به تمام همکلاسی هایش گفته من دوس دخترشم...مدام دلش میخواد که رابطمونو علنی کنیم ..‌اما گرم گرفتنش با دخترا و میزان صمیمیتش واقعا اذیتم می‌کنه نمبدونم چیکار کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دخترا گرم میگیره؟ یا کلا اجتماعیه؟ اگ فک می کنی فکرتو درگیر می کنه و آزارت میده و نمی وونی اصلا ...

اجتماعیه اره ...ولی خب من خوشم نمیاد انقد دوست دختر داره و با همشون گرم میگیره راحت 

گرم گرفتنش بد نیستا ،باید ببینی خونوادش همین طورن یا نه 

من دیدم کسایی که خونوادگی همچین برخوردی دارن اصلا هم اهل خیانت نیستن نترس 

راه دورم که بهتره ،من دوس دارم از فامیل دور باشم کلا

چرا گرم میگیره اینش بده راه ما هم دوره اینش مشکلم نیس منم میخوام تموم کنم نشونیم ما نمیدونم ارع یا ...

اره گفتم بهش...ولی خب کلا همین شکلیه اخلاقشه میگه من کمترش کردم ولی من تغییری ندیدم