2777
2789
عنوان

آش میوه. آش ترش. آش رشته اردبیل.

470 بازدید | 7 پست

تو اینترنت دستور آش میوه دیدم ولی ما فقط قیصی(بگه زردآلو) و آلو خشک داشتیم.

حبوبات و بلغور جو ریختم با یه انار دون کردم ریختم توش و آلو و قیصی. ولی حس کردم رشتم بریزم بد نیست. بدون رشته انگار آش نبود برام.

رشتم ریختم خیلی خوش مزه شد. 

انگار آش رشته اردبیل اینطوریه؟! البته انار نداره و رب داره که من نزدم. کشکم نمیخواد. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
حبوبات و برگه زرالو و آلبالو خشک وذغال اخته خشک وقیسی خشک والوچه خشک سیاه داره با رشته وربع وپیاز دا ...

وای.

من فقط آلو و قیصی ریختم. 

میوه تازه میشه ریخت؟ 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای. من فقط آلو و قیصی ریختم.  میوه تازه میشه ریخت؟

میوه تازه تو فصلش گوجه سبز اینا میشه یا آلبالو 

لازم نیست همش باشه من گاهی فقط برگه زردالو میریزم با حبوبات

کوفته قلقلی ریز هم هست یادم رفت بگم تو دستور اصلیش محشر میشه وآب قلم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

شب یه تاپیک در مورد آش میزنم.

اینطوری فایده نداره. 

میوه تازه تو فصلش گوجه سبز اینا میشه یا آلبالو  لازم نیست همش باشه من گاهی فقط برگه زردالو میر ...

ممنون از توضیحت. 😍🌹

کوفته همون گوشت چرخ شدس دیگه؟ البته من گوشت زیاد دوس ندارم.

دوس داشتم خودم آش دلبخواهی درست کنم.

مثلا با موادی که تو خونه داریم یه دفعه هوس کنم برم یه ترکیبی ازشون بزارم درست کنم. 

چون انگار مدلای آش خیلی زیاده. 

آشی که درست کردم شبیه آش رشته اردبیل شد و خیلی خوشمزه بود. 😍😋

ممنون از توضیحت. 😍🌹 کوفته همون گوشت چرخ شدس دیگه؟ البته من گوشت زیاد دوس ندارم. دوس داش ...

بله عزیزم گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده ونمک رو کمی ورز بده بعد کوفته ریزه کن اندازش از بند انگشت کوچک تر اش که جوشید بنداز توش طعمش در میاد داخل اش

زرد چوبه هم ادویه این اشه

نوش جونتون  اره گلم هر چی دوست داری بپز با موادی که دم دست داری آشپزی کلا سلیقه  ای هست   نباید که همه ی مواد عین دستورش باشه 

این اشم حبوبات وپیاز داغ ورب ورشته مواداصلیش هست  با برگه زردالو آلو  بقیش تشریفاته

من گاهی فقط با عدس و برگه زردالو وپیاز داغ ونعنا داغ ورب ورشته پختم😀❤️

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
بله عزیزم گوشت چرخ کرده وپیاز رنده شده ونمک رو کمی ورز بده بعد کوفته ریزه کن اندازش از بند انگشت کوچ ...

😍😍 دستت درد نکنه عزیزم