2789
عنوان

شرکت نفیس

532 بازدید | 49 پست

استفاده کردین؟

واقعا پول در آوردن به چه قیمتی آدم میمونه

التماس میکنن انگار تا آدم بخره

منم خر شدم ۶۸۰ تومن فقط قطره و ضد آفتاب خریدم تازه منو عضو نت ورکشون کردن الان پشیمونم 

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدرد نمیخور

واقعا موندم دختر داییم که میدونه با چه زحمتی من پول در میارم خر کرد منو که بخرم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم ///آقایون بیشرف دوعالمید اگه درخواست بدید اه🤬

چرا

چون از چند نفر پرسیدم گفتن بدرد نمیخوره

جالب اینه سیب سلامتم داره محصولاتش

یعنی مزخرف ترین محصولات استفاده نکن که بعدا چند برابر باید هزینه کنی برا ترمیم

چی استفاده کردی ازش؟

یعنی مزخرف ترین محصولات استفاده نکن که بعدا چند برابر باید هزینه کنی برا ترمیم

ن بابا مگه کرم دساز معجزه میفروشن که بعد برا ترمیم باید پول هزینه کنی برو سرم طلاروبخرهرشب بزن صورتت ببین بعد یه ماه صورتت سفت وبراق میشه گرون هم هس 1200

من دارم استفاده میکنم وراضیم

چی استفاده کردی؟

واقعا موندم دختر داییم که میدونه با چه زحمتی من پول در میارم خر کرد منو که بخرم

شگردشونه خیلی توهم میزنن خووهرشوهر من میگعت از ابن قطره ی رشد مو دکتر فلانی برا بیماراش تجویز میکنه خودشو شهید میکرد یکی هم نمیخرید باهاش چپ میشد داد به شوهرش زد مو درنیاورد اخر شوهره رفت مو کاشت اما خودش هنوز داره پر قدرت تبلیغ میکنخ و میفروشه

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
چون از چند نفر پرسیدم گفتن بدرد نمیخوره جالب اینه سیب سلامتم داره محصولاتش

سیب سلامت داره چون واقعا محصولات با کیفیت بالایی داره 

من تو ۴ ماه ۴۰ کیلو وزن کم کردم با همین محصولات به هیچ عنوان پوست صورتم نیافتاده 

اونایی که میگن خوب نیست لابد محصول مناسب پوست خودشون و نخریدن