2777
2789
عنوان

شرکت نفیس

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من کاری با بازاریاب هاش ندارم  گرچه ادم اگر تایم داشته باشه از نظر من شغل خوبیه و کاملا م ...

مشاوره ها بهم تجویز کردن 

کلا من میگم یه کرم مگه چثدر داره که ۱۰۰ نفر از کنارش پورسانت بخورن 

ببینین چی هست تو اونا که انقد سود داره فک کنم همشون کرم داروگری چیزی ان رایحه میزنن تو تیوپ خوشگل میریزن میدن به ملت بدبخت

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
فیش واریزیش و خودم دیدم 😐

والا خواهرشوهر منم میگه ۵۰ تومن درامدمه 

بعد جوری هم هست که به اینا به قول خودشون ویژن میدن میگن به این ویژن برسین این بنده خدا دو ساله بالا ۵۰ تومن حقوقشه ولی برا رهن خونه از پدرشوهرم قرض کردن 

نمیدونم چحوریه .البته سفرهای اجباری زیاد دارن یبارم رفتن ترکیه تبلیغ محصول فک کنم هرچی درمیارن تو این راه خرج میشه

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
مشاوره ها بهم تجویز کردن  کلا من میگم یه کرم مگه چثدر داره که ۱۰۰ نفر از کنارش پورسانت بخورن&n ...

صحبتی ندارم

نظر شما قابل احترامه 

صحبت سر کیفیت محصولات بود که با تجربه شخصی و استفاده مداوم به شخصه راضی بودم 

خب عزیزم شاید ب پوست وموی شما سازگارنبود ولی ب پوست وموی یکی دیگه خوب بود

اخه شوهر خودشم زد از اون الن بیوتی ها بود چیبود برا سر میزنن مو دربیاره در نیاورد رفت کاشت 

دیگه اون که شوهرش بود دم دستش بود یکسالی همه چیزو رو سزش امتحان کرد🤣🤣

والا خواهرشوهر منم میگه ۵۰ تومن درامدمه  بعد جوری هم هست که به اینا به قول خودشون ویژن میدن می ...

نظری بابت این موضوع ندارم 

چون کار نمیکنم و روند کارشون و نمیدونم 

ولی از درامدهاشون و قانونی بودن کارشون تا حدودی اطلاع دارم

اخه شوهر خودشم زد از اون الن بیوتی ها بود چیبود برا سر میزنن مو دربیاره در نیاورد رفت کاشت  دی ...

حالا تجربه من 

عکل اسلیو کردم و به شدت ریزش مو داشتم 

ولی به من قطره نداده 

پک ضد ریزش و تونیک بلک بری ریزش موهام تا حد بسیار قابل توجهی کنترل شد 

اون دوست شما گویا کاملا ناشی هستنن پیشنهاد میدم ازش محصول نخری

حالا تجربه من  عکل اسلیو کردم و به شدت ریزش مو داشتم  ولی به من قطره نداده  پک ضد ...

همون بلک بری داد بهم گرونم بود 

نه ناشی نیست کلی عضو داره و به قول خودش لیدر فلانه ملت زیر دستش  زنگ میزنن ازش مشاوره میگیرن تصویری 

مانتوی نفیس و این چیزام دادن بهش 

اون قطره کلاژن ساز بود اونم فروختن بهم 

گفتن برا استخونم خوبه انگار دکترا تجویز میکنن 

انقد بهم چیز میز فروختن قاطی کردم 

همون بلک بری داد بهم گرونم بود  نه ناشی نیست کلی عضو داره و به قول خودش لیدر فلانه ملت زیر دست ...

انشالا که موفق باشن 

کاش ما هم تایم خالی داشتیم و میتونستیم همچین شغل های پرداذمدی رو امتحان کنیم

من چیزی رو که با چشم دیدم باور میکنم و نمیتونم انکارش کنم عدم‌ موفقیت شما دلیلی بر ناموفق بودن بقیه ...

عدم موفقیت نبوده،خودم دیگه نخواستم ادامه بدم به خاطر یه سری مسائل که از نظر خودم توی حلال و مکروه بودن درآمد اثر داشت،من خودم و چهارنفر از دوستانم داخل شرکت بودیم،اون سه نفر به اسم درآمد ۱۰۰ میلیونی داشتند و فوق العاده دوستان مورد اعتمادی هستند برام،اما این یه شگرد و ترفنده برای جذب به شرکت...تا زمانی که ازش اطلاعی ندارید به این راحتی اظهار نظر نکنید....