2789
عنوان

تجاوز 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله متاسفانه نمیتونم بگم 

خب ادامش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اون شخص مجرد بود و با خانواده پدر بزرگ من رفت و آمد داشت و با بابام و عمو هام رفیق بود و به شدت آدمی ...

اون آقا چند سالش بود😐

یاخدا😱

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
بله متاسفانه نمیتونم بگم 

هیچ وقت برای گفتن حقیقت دیر نیست

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

به دست زدن به بدن من من میدونستم نباید کسی دست بهم بزنه ولی نمیدونستم این چرا داره میزنه خلاصه گذشت و همون شب من کابوس های من شروع شد همش خواب بد میدیدم شبا مدام گریه میکردم اینم بگم من اون زمان پدر و مادرم پیشم نبودن و خیلی با من فاصله داشتم من یه شهری دیگه بودم من یه چند هفته ای  رفته بودم خونه عموم اون آدم هم اومده بود من از همون شب شروع کردم به گریه کردن من میخوام برگردم و دلم برای مامانم تنگ شده و این حرفا من برگشتم و من دیگه اون آدم نشدم یه آدمی بودم که از همه میترسیدم اصلا بیرون نمی‌رفتم میترسیدم با یکی تنها باشم حتی بابام با اینکه بابام به من خیلی محبت می‌کرد خیلی هوامو داشت ولی رو این مسائل حساس بود من اگه میگفتم زندگی ما از هم می پاشید من خیلی چیزا رو زود تر وقتش متوجه شدم من تا قبلش فکر میکردم بچه دار شدن اینجوریه که پدر و مادر دعا میکنن خدا بهشون بچه میده در ای حد هیچی حالیم نبود ولی بعد از اون من خیلی چیزا می‌فهمیدم ناخواسته ذهنم دنبال چیزای منفی میرفت ولی هیچوقت کاری نکردم که آبروی خانوادم به خطر بیوفته

متاسفانه تجاوز بشدت زیاده و خیلی ها سکوت میکنن یکیش خود من😔

عزیزم 

متاسفم 

🫂🫂

پروفت خودتی

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

هیچ وقت برای گفتن حقیقت دیر نیست

اگه باورش نکردن چی؟بگن خودت یه غلطی کردی الان داری ماس مالی میکنی اینجا ایرانه عزیزم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

خلاصه از آسیب روحی که اون زمان بهم وارد شد نگم براتون و چقد تنها بودم واسه هیچکس نمیتونسم بگم و همیشه تو دلم بود و خیلی اذیت میشدم خیلی آدم استرسی شده بودم یه جنس مخالف میدیدم همش فکر میکردم اونم میخواد همون کارا رو کنه باهام و دیگه همه مردا برام شده بودم مثل اون آدم گذشت کمتر از یکسال اون آدم تصادف کرد و قطع نخاع شد

متاسفانه تجاوز بشدت زیاده و خیلی ها سکوت میکنن یکیش خود من😔

الهی 

چند سالگی؟

چجوری اتفاق افتاد

چجوری با اون اتفاق کنار اومدی؟

همش بر میگرده به بی فکری خانوداه ها