2789
عنوان

تجاوز 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 55 پست
دقیقا فقط آرامش اونا هم به میریزه و دیدشون نسبت به من خراب میشه این اتفاق با من خاک میشه تا آخر عمر& ...

درسته من نمیتونم درکت کنم 

ولی برو پیش دکتر زنان و روانشناس تا خوب بشی اون ادمم احتمالا الان خیلی ضعیف شده چون میگی فلجه اگه میتونی پولشو جور کنی ادم اجیر کن بلایی سرش بیارن فقط دست نگه دار تا زمان بگذره الام چون تازه دیدت کاری کنی میفهمه از طرف توعه یه مدت بعد تلافی کن یه بلایی که تا اخر عمر باهاش بمونه مث کور شدن و..

اینایی که میگن بسپر به خدا یا برای ارامش خودت تموم کن زرررر میزنن بدی کرد باید تقاص بده خدا سر جاش تو جای خودت

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره در حد دست زدن دیگه بیشتر نمیتونست هر لحظه ممکن بود یکی بیاد خونه تا مسجد فاصله ای نداشت روبه رو ...

اهااا باز خدارو شکر من خیلی فراتر فک کردم پس بیخیال دکتر زنان

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
ممنون از همدردیت عزیزم 

خداوکیلی اعصابم بهم ریخت چقدر روی زندگی تو رو ریتم زندگیت تاثیر گذاشت 

مرتیکه حروم زاده مرررررریض 

من خیلی دوست دارم کمکت کنم حالت خوب شه اگه دوست داشتی صحبت کنی و حالت خوب شه بهم درخواست دوستی بده باهم حرف میزنیم مثل یک دوست😉😘🤩

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

خدا کنه  ممنون از حرفات خیلی بهم انرژی داد

خواهش میکنم من این حرفارو الکی نزدم چون خودمم یچیز شبیه اتفاق تو برام افتاد کلی درمورد این چیزا تحقیق کردم از ادما پرسیدم درواقع استرس ما کاذبه و نگران نباش هیچی نمیشه مشکلی برای اینده ات اون اتفاقا پیش نمیاره نیازیی نیست به کسی بگی

عزیزم گذرا یکی دو تا تاپیکاتو دیدم گذشته رو ول بکن به فکر آینده باش . درسته تو بچگی تجربه ی تلخی داشتی ولی خوب نذار اینا مانع پیشرفتت یا روان پریشی تو  و اضطراب و...بشن.‌ درسهاتو با تمرکز خوب بخون ان شا...موفق میشی  اون فرد هم  که چوب خدارو خورده ولش بکن و ذهنت رو با اون درگیر نکن.  عزیزم واسه موفقیتت هم درستو بدون استرسی بخون و روز امتحان هم سعی بکن استرسی نداشته باشی . بدت نیاد ان شا...مادرت هم کمی عقلش سرحاش بیاد و اینطور با پدرت رفتار نکنه به هر حال مرد خونه هست .‌‌‌‌‌دوسداشتی بگو‌ و لی اگه ناراحتت می‌کنه نگو .چرا مادرت به پدرت به طور ساده و واضح بگم‌زور میگه ؟؟ این خونه که هستین مال پدرته یا مادرت؟؟. کلا میگم سعی کن با پدرت وقتی مادرت نیست حرف بزنی . سعی کن باهم باشین. بنظرم از یه لحاظ اگه پدرت ، مادرت رو طلاق میداد بهتر بود نگو‌که‌چرا این حرفو میگم‌. احساس میکنم خیلی مستبد و خودرای هست . بدت نیاد اونطور آدما باید کمی باد سرشون خالی  بشه والا هول ورشون برمی‌داره.