2789
عنوان

تجاوز 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3091 بازدید | 55 پست

ما تو خیابون که رو می‌شدیم میدیدم با ویلچر نشسته سر خیابون ولی همیشه خودمو قایم میکردم نبینه منو خودمو مقصر میدونم من اگه اون شب برنگشته بودم اینجوری نمیشد من الان این آدم نبودم من الان آدمی نبودم که دکتر بهم بگه مریضی هایی گرفتی که مال سن تو نیست باور میکنید من از کلاس 6 موهام شروع به سفید شدن کرد مامانم گفت شاید ارثی یا کمبود ویتامینی چیزی هست ولی چندین دکتر رفتم ولی گفتن از استرس و فکر و این چیزا هست و خلاصه نا گفته نماند همین دکترا چقد نصیحتم کردن که این چیزایی که تو الان داری برای سن تو نیست تو نباید الان این مریضی ها رو بگیری خلاصه من اون آدمو از نزدیک ندیدم تو این 9 سال تا امشب

خلاصه از آسیب روحی که اون زمان بهم وارد شد نگم براتون و چقد تنها بودم واسه هیچکس نمیتونسم بگم و همیش ...

حداروشکر ک خدا جوابشو داد حرومزاده رو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

که بابام وایساد باهاش حرف زد و من اول شیشه و پایین ندادم بعد مامانم گفت.... پشته دیگه مجبور شدم شیشه رو بدم پایین  و تمام اون مدت اون لحظه واسم مرور شد و الان حالم از خودم به هم میخوره چرا من

امشب از ته دل از خدا خواستم اگه از کاری که کرده پشیمونه من میبخشم چون اونم تو اوج جوانی قطع نخاع شد و این خودش درد کمی نیست ولی اگر پشیمون نیست بازم میبخشم نه به خاطر اون به خاطر خودم که آروم شم این کابوس 9 ساله تموم شه من آدمی شدم که همیشه باید از جنس مخالفم بترسم که مبادا دوباره اون اتفاق تکرار شه

ازتون میخوام اگر دختر دارین هیچوقت هیچوقت با هیچکی ننهاش نزارین حتی باباش به هر حال آدمه

نزارین شب خونه کسی بخوابه حتی فامیل خیلی نزدیک

نزارین بدون خودتون جایی بره منظورم سفر اینا هست

تا میتونین مراقبت کنین ازش بزارین اون فک کنه شما دارین کنترلش میکنین من هیچ کاستی رو از طرف خانوادم نمیبینم اونا همه چی شونو واسه من گذاشتن مامانم همیشه مراقبم بوو

به دست زدن به بدن من من میدونستم نباید کسی دست بهم بزنه ولی نمیدونستم این چرا داره میزنه خلاصه گذشت ...

در حد دست زدن؟؟؟یا غیر مستقیم نوشتی؟

یعنی هیچکی نیومد باهات تو خونه اخه مگه میشه بچه رو بزارم خودش تنهایی برگرده خونه ای که مهمون هس تازه

شایدم خانواده من حساسه نمیزارن 

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

من الان بزرگ که شدم خیلی بیشتر مراقبم هست اونم حتما فک نمی‌کرده تو بچگی واسه من این اتفاق بیوفته ولی خب افتاد ازتون میخوام واسم دعا کنید منم جای خواهرتون یا دخترتون از ته قلبتون واسم دعا کنید خدا بهم یه آرامشی بده دیگه یه خواب راحت ندارم

خلاصه از آسیب روحی که اون زمان بهم وارد شد نگم براتون و چقد تنها بودم واسه هیچکس نمیتونسم بگم و همیش ...

الهی میمیرد🤲

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺

آشناس اسمشو میدونی 

شاید انتقام ، حالت رو بهتر کنه

انجام بده ، به سال نرسیده تاوان پس میده [ فقطا ، روز اول که میخوای بخونی اون روز روز قمر در عقرب " ایام نحس " نباشه و پریود هم نباش " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشی " ؛؛؛ من نمیدونم زیارت عاشورا رو چون سجده میخواد دوران پریودی یا غسل به گردنی میشه خوند یا نه اگه نمیشه خوند درراون دوران علقمه و معراج رو بخون 

و در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اسم ببر مثلا اکبر زاده ی معصومه 

بعدم برو پزشک زنان ( برای ترمیم بکارت و اینا از دکتر سوال کن‌ ) 

که بابام وایساد باهاش حرف زد و من اول شیشه و پایین ندادم بعد مامانم گفت.... پشته دیگه مجبور شدم شیشه ...

خدا لعنتش کنه من جای تو نمیبخشم شاید ربطی به من نداشته باشه ولی از خدا میخوام این آدم به طرز فلاکت باری بمیره و اینقدر حالت خوب بشه که از خدا بخوای این حالت خوبت رو ادامه دار کنه

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

سی و خورده ای 

الان ازدواج کرده بچه داره؟

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، از آن به که کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اگه باورش نکردن چی؟بگن خودت یه غلطی کردی الان داری ماس مالی میکنی اینجا ایرانه عزیزم

دقیقا فقط آرامش اونا هم به میریزه و دیدشون نسبت به من خراب میشه این اتفاق با من خاک میشه تا آخر عمر 

در حد دست زدن؟؟؟یا غیر مستقیم نوشتی؟ یعنی هیچکی نیومد باهات تو خونه اخه مگه میشه بچه رو بزارم خودش ...

آره در حد دست زدن دیگه بیشتر نمیتونست هر لحظه ممکن بود یکی بیاد خونه تا مسجد فاصله ای نداشت روبه رو مسجد بود بعدم من خانوادم همراهم نبودم وگرنه مامانم نمیزاست من مامانم اصلا منو از خودش دور نمی‌کرد اون چند وقت هم که من رفتم هی به اصرار منو و بابام اینا رفتم که کاش نمی‌رفتم 

دقیقا فقط آرامش اونا هم به میریزه و دیدشون نسبت به من خراب میشه این اتفاق با من خاک میشه تا آخر عمر& ...

منم ی استرسی شبیه همین داستان تو دارم میدونم از چیا داریی درد میکشی و استرسشونو داریی و نمیتونی بریی دکتر از ترس بهت حق میدم ولی عزیزم زندگی ادامه داره برا هرکسی ممکنه ی اتفاقی بیوفته مریضی و اتفاق بدیی و اعتماد نابجایی یا سادگی ولی خب زندگی ادامه داره خودتو کم نبین بابت این اتفاق هیچی از ارزشات کم نشده میگذره اگه خواستی ازدواج میکنی یا درستو ادامه میدیی و این داستانو فراموش میکنی از بابت دکتر معاینه ام نترس این روزا هیچکس پی این مدل معاینه ها برای قبل ازدواج نیست و یجور توهین میدونن