ghazzal73 مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3442 عنوان توهین.. | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 47 پست درجواب توهین شوهرتون چکارمیکنید شوهری ک خانوادش تحریکش میکنن خودشم ادم دهن بین وابسته ای ی راه جلوم بزارین سکوت میکنم بدترمیشه باهاش کنارمیام بدترمیشه دارم دیوونه میشم دیگ نمیتونم توروخدا یچیزی بگین من چ گناهیی کردم مادرم عصبی ک باید برچسب روانی بهم بخوره این شده نقطه صعف حالم خیلی بده ازاون روزی ک ازدواج کردم ی چشمم خون ی چشمم اشک 🕊✨🤲🏻 1402/12/17 | 20:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3442 موقعفحش دادن صداشو ظبط کن.ببر نشون خانوادشبده تا اونوقت بدوننپسرشون فحاشیمیکنه.وحق ... توی مراسم فوتی بودم زنگ زد فحش دادن ب خواهرم ک چرا رفتی مراسم گفتم همه خانوادم اینجان چطورنرم فامیل نزدیک بود اخرم گفت رفتی پسرارودیدبزنی خواستم برم ارایشگاه گفت حق نداری بری تاخودم بیام حق ندارم تنهاجایی برم 🕊✨🤲🏻
mahsoooon عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 829 توی مراسم فوتی بودم زنگ زد فحش دادن ب خواهرم ک چرا رفتی مراسم گفتم همه خانوادم اینجان چطورنرم فامیل ... خوب باید خانوادت ازت حمایت کنن.جلوشوایسن.تادیگه جراتنکنه.لابد خودت و خانوادت کوتاهمیکنید.اونمپر رو تر میشه.
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3442 خوب باید خانوادت ازت حمایت کنن.جلوشوایسن.تادیگه جراتنکنه.لابد خودت و خانوادت ... اگرخانواده داشتم این وضعم نبود 🕊✨🤲🏻