2777
2789
عنوان

توهین..

519 بازدید | 47 پست

درجواب توهین شوهرتون چکارمیکنید شوهری ک خانوادش تحریکش میکنن خودشم ادم دهن بین وابسته ای ی راه جلوم بزارین سکوت میکنم بدترمیشه باهاش کنارمیام بدترمیشه دارم دیوونه میشم دیگ نمیتونم توروخدا یچیزی بگین من چ گناهیی کردم مادرم عصبی ک باید برچسب روانی بهم بخوره این شده نقطه صعف حالم خیلی بده ازاون روزی ک ازدواج کردم ی چشمم خون ی چشمم اشک  

🕊✨🤲🏻

من مثلا تازه عروسم هنوز هیچ خریدی نکردم بهش میگم برم ارایشگاه نوبت بگیرم میگ تاخودم نباشم حق نداری پاتوازدر خونه اونورتر بزاری میگم یعنی تااخرعمرزندانیم فحش میده ومیگ توروانی!!!! توروخدا بگین من مقصرم؟! تاکی بهم بگه روانی تاکی تحمل کنم حرف زندگیمون ب خواهراش بگه اوناهم کم محلم کنن بهم تیکه بندازن توروخدا بگین بااین ادم چکارکنم دارم دق میکنم

🕊✨🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من واسه توهین ب من و خونوادم نیاز ب هیچکسی نداره خودش ی ارتش تک نفره س

دیگه تحمل ندارم هرچی دلش میخوادبهم میگه هیچ دلخوشی ندارم نمیدونم چکارکنم تامیگی اره یان میگی توروانی خدایا منوچکارکنم بااین ادم خودشیفته

🕊✨🤲🏻

دیگ نمیتونم حالم داغون صبح تاشب توهین میدونم بامرگ من چیزی درست نمیشه ولی بریدم خیلی حالم داغون من چ گناهیی کردم شوهرم باخواهراش، شدن ی اکیپ اونقدر طعنه خوردم اونقدر توهین تحقیر دیگ چیزی ازم نمونده

🕊✨🤲🏻