2777
2789
عنوان

توهین..

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 47 پست
بگه مهم نیست

من مادرم عصبی باکسی رفت وامدندارن اینوهروز هرشب توسرم میزنه حالم خیلی بده انتظارداره هرکاری کنه هیچی نگم اگربگم میگه مث مامانتی درصورتی ک کل خانوادش ادمای عصبی هستن سعی کردم خیلی مسائل خانوادشو توسرش نزنم ولی انگار باید بدارازخودش بشم حرمت هیچی نگه نمیداره

🕊✨🤲🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو تو حال روزه منی به وقتش برا طلاق اقدام نکردم الان با یه بچه توانشو ندارم ولش کنم برم  ...

ازدواج دومت؟ خانواده حمایتگری ندارم نمیدونم چکارکنم ازنظر روحی همین الان حالم بده چ برسه جدابشم اون فهمیده هیچکس ندارم داره هربلایی سرم میاره تااعتراصم کنم میگ توروانی خانوادشم تاییدش میکنن دیگ نمیگن زندگی پسرمون خرابرمیشه تحریکش میکنن

🕊✨🤲🏻

وقتی‌ همسرتون‌ بهتون‌ توهین‌ کرد‌ مودبانه‌ باهاش‌ برخورد‌ کنید‌.اگر‌ بدتر‌ کرد‌ شما‌ سه‌برابر‌ قهوه‌ ...

مث خودش باهاش رفتارکردم میگ بددهنی گفتم ازخودت یادگرفتم 

🕊✨🤲🏻

ازدواج دومت؟ خانواده حمایتگری ندارم نمیدونم چکارکنم ازنظر روحی همین الان حالم بده چ برسه جدابشم اون ...

ن ازدواج اولمه ولی از وقتی عروسی کردیم اخلاقش بد بود بدتر شد الان یه بچه سه ماهه دارم نمیدونم چیکار کنم بلاتکلیفم 

تو هم اگه بچه نداری ازش سعی کن جداشی عزیزم خانوادتم قانع کن 

ذات بد درست نمیشه 

مث خودش باهاش رفتارکردم میگ بددهنی گفتم ازخودت یادگرفتم 

بگو‌ تا‌ وقتی‌ که‌ تو‌ اینجوری‌بد‌ دهنی‌ وتوهین‌ میکنی‌ من‌ صد‌ برابر‌بد‌ دهنی‌ میکنم‌.بگو‌ ازخانوادت‌یاد‌ گرفتم‌.نترس‌ محکم‌ در‌ برابرش‌بایست‌.تا‌ کوتاه‌ بیاد

ن ازدواج اولمه ولی از وقتی عروسی کردیم اخلاقش بد بود بدتر شد الان یه بچه سه ماهه دارم نمیدونم چیکار ...

کدوم خانواده منو ب خاک سیاه نشوندن بارفتارا وکاراشون طوری ک میگه خانواده نداری ازچی بگم عزیزم 😔اگررفتارخانوادم درست بود جرات نمیکرد همچین حرفی بزنه

🕊✨🤲🏻

بگو‌ تا‌ وقتی‌ که‌ تو‌ اینجوری‌بد‌ دهنی‌ وتوهین‌ میکنی‌ من‌ صد‌ برابر‌بد‌ دهنی‌ میکنم‌.بگو‌ ازخانواد ...

میره ب خانوادش میگ من چ حرفایی زدم اونام نمیگن پسرمون فحش داده میگن من مشکل دارم کیو دیدی اخه ب خواهرزنش فحش....  بده خواهرمنی ک همش طرف اون میگه باهم بسازید درست زندگی کنید

🕊✨🤲🏻

میره ب خانوادش میگ من چ حرفایی زدم اونام نمیگن پسرمون فحش داده میگن من مشکل دارم کیو دیدی اخه ب خواه ...

موقع‌فحش‌ دادن‌ صداشو‌ ظبط‌ کن‌.ببر‌‌ نشون‌ خانوادش‌بده‌ تا‌ اونوقت‌ بدونن‌پسرشون‌ فحاشی‌میکنه‌.وحق‌ باشماست‌.