ghazzal73 مدیر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 عنوان توهین.. | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 47 پست درجواب توهین شوهرتون چکارمیکنید شوهری ک خانوادش تحریکش میکنن خودشم ادم دهن بین وابسته ای ی راه جلوم بزارین سکوت میکنم بدترمیشه باهاش کنارمیام بدترمیشه دارم دیوونه میشم دیگ نمیتونم توروخدا یچیزی بگین من چ گناهیی کردم مادرم عصبی ک باید برچسب روانی بهم بخوره این شده نقطه صعف حالم خیلی بده ازاون روزی ک ازدواج کردم ی چشمم خون ی چشمم اشک 🕊✨🤲🏻 1402/12/17 | 20:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 بگه مهم نیست من مادرم عصبی باکسی رفت وامدندارن اینوهروز هرشب توسرم میزنه حالم خیلی بده انتظارداره هرکاری کنه هیچی نگم اگربگم میگه مث مامانتی درصورتی ک کل خانوادش ادمای عصبی هستن سعی کردم خیلی مسائل خانوادشو توسرش نزنم ولی انگار باید بدارازخودش بشم حرمت هیچی نگه نمیداره 🕊✨🤲🏻
زودرنج____ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 668 عزیزم تو تو حال روزه منی به وقتش برا طلاق اقدام نکردم الان با یه بچه توانشو ندارم ولش کنم برم خودشم خوب میدونه نمیتونم ترکش کنم پررو شده داره میتازونه
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 عزیزم تو تو حال روزه منی به وقتش برا طلاق اقدام نکردم الان با یه بچه توانشو ندارم ولش کنم برم ... ازدواج دومت؟ خانواده حمایتگری ندارم نمیدونم چکارکنم ازنظر روحی همین الان حالم بده چ برسه جدابشم اون فهمیده هیچکس ندارم داره هربلایی سرم میاره تااعتراصم کنم میگ توروانی خانوادشم تاییدش میکنن دیگ نمیگن زندگی پسرمون خرابرمیشه تحریکش میکنن 🕊✨🤲🏻
mahsoooon عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 829 وقتی همسرتون بهتون توهین کرد مودبانه باهاش برخورد کنید.اگر بدتر کرد شما سهبرابر قهوهایش بفرمایید.موشک جواب موشک.تامام
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 وقتی همسرتون بهتون توهین کرد مودبانه باهاش برخورد کنید.اگر بدتر کرد شما سهبرابر قهوه ... مث خودش باهاش رفتارکردم میگ بددهنی گفتم ازخودت یادگرفتم 🕊✨🤲🏻
زودرنج____ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 668 ازدواج دومت؟ خانواده حمایتگری ندارم نمیدونم چکارکنم ازنظر روحی همین الان حالم بده چ برسه جدابشم اون ... ن ازدواج اولمه ولی از وقتی عروسی کردیم اخلاقش بد بود بدتر شد الان یه بچه سه ماهه دارم نمیدونم چیکار کنم بلاتکلیفم تو هم اگه بچه نداری ازش سعی کن جداشی عزیزم خانوادتم قانع کن ذات بد درست نمیشه
mahsoooon عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 829 مث خودش باهاش رفتارکردم میگ بددهنی گفتم ازخودت یادگرفتم بگو تا وقتی که تو اینجوریبد دهنی وتوهین میکنی من صد برابربد دهنی میکنم.بگو ازخانوادتیاد گرفتم.نترس محکم در برابرشبایست.تا کوتاه بیاد
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 ن ازدواج اولمه ولی از وقتی عروسی کردیم اخلاقش بد بود بدتر شد الان یه بچه سه ماهه دارم نمیدونم چیکار ... کدوم خانواده منو ب خاک سیاه نشوندن بارفتارا وکاراشون طوری ک میگه خانواده نداری ازچی بگم عزیزم 😔اگررفتارخانوادم درست بود جرات نمیکرد همچین حرفی بزنه 🕊✨🤲🏻
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 بگو تا وقتی که تو اینجوریبد دهنی وتوهین میکنی من صد برابربد دهنی میکنم.بگو ازخانواد ... میره ب خانوادش میگ من چ حرفایی زدم اونام نمیگن پسرمون فحش داده میگن من مشکل دارم کیو دیدی اخه ب خواهرزنش فحش.... بده خواهرمنی ک همش طرف اون میگه باهم بسازید درست زندگی کنید 🕊✨🤲🏻
زودرنج____ عضویت: 1402/02/27 تعداد پست: 668 کدوم خانواده منو ب خاک سیاه نشوندن بارفتارا وکاراشون طوری ک میگه خانواده نداری ازچی بگم عزیزم 😔اگرر ... هووف 😞سعی کن ببریش پیش مشاوره
mahsoooon عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 829 میره ب خانوادش میگ من چ حرفایی زدم اونام نمیگن پسرمون فحش داده میگن من مشکل دارم کیو دیدی اخه ب خواه ... موقعفحش دادن صداشو ظبط کن.ببر نشون خانوادشبده تا اونوقت بدوننپسرشون فحاشیمیکنه.وحق باشماست.
ghazzal73 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3439 خیلی سخته خیلیی میفهممت😔 دارم ذره ذره اب میشم میگ کاش بمیری ک طلاق نگیریم کاش مقصربودم دلم نمیسوخت واقعا دلم بمیرم 🕊✨🤲🏻