2777
2789
عنوان

موافق کار کردن زن هستید یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5270 بازدید | 43 پست

ببین بستگی داره

بنظر من زنیکه متاهله و یا قرار مادر بشه باید این ازادی انتخابو داشته باشه که اگر بخواد کار کنه اگر بخواد نه.

من کلا موافق کارهای سافت برای خانوما هستن نه کارهای خسته کننده و فرسایشی چون زن باید بتونه چرخش به فمنین انرژیشو راحت انجام بده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر یه مرد بگه دوس دارم تا لنگ ظهر بخوابم و اگر سرکار برم خسته میشم و زود پیر میشم و میخوام مثل پادشاها زندگی کنم بهش چی میگیم!!!!! اصلأ چه فکری راجع بهش میکنیم؟؟؟ حالا مرد و زن نداره خانمایی هم که این حرف رو میزنن و به اصطلاح خودشون میخوان ملکه باشن هم همون اسم رو دارن

به هیچ عنوان،به عنوان کسی ک همیشه از کار کردن زن حمایت کردم و بهاطرش بارها دعوا کردم این جا میگم اصل ...

خب من میگم عمر و جوونی مونو بزاریم برای رشد خودمون دیگه حرف منم اینه شما خانه دارم باشی باز داری از وقت و انرژی خودت مایه میزاری برای ارامش و رفاه اهل خونه هرچند خانومای شاغلم همینکارارو میکنن اما خب شاغل بودن باعث میشه تو بتونی واسه خودتم برنامه داشته باشی هدف داشته باشی و آینده رو هم ببینی حتی اگه شوهره یروز ب هر دلیلی نباشه بتونی خودت زندگی کنی 

اگر یه مرد بگه دوس دارم تا لنگ ظهر بخوابم و اگر سرکار برم خسته میشم و زود پیر میشم و میخوام مثل پادش ...

بخوایم نخوایم بین زن و مرد تفاوت هست و هیچوقت نمیتونیم به اون برابری نسبی ک تو ذهنمون هست برسیم.

تفاوت جثه، نیرو و توان،کششون در برابر مشکلاتی ک بیرون از خونه ممکنه پیش بیاد،همه ی این ها کاملااا باهم متفاوته و این اختلافشون به وضوح معلومه و غیر قابل انکار

تا قبل از ازدواج خیلی هم خوبه کار کردن و تحصیل و رشد توی جامعه ک اگه بعد ها در زندگی مشترک مشکلی پیش اومد مهارت و راه نجاتی برای خودت داشته باشی

ولی بعد از بچه دار شدن و ازدواج نه،بنظرم خیلی کم پیدا میشه مردی ک جنبه کار کردن زنش رو داشته باشه و این رو وظیفه ندونه

مشکلی نداره و انتخاب هرکسی هم متفاوته  اما مشکل جایی هست که با کار کردن و درامدزایی حس ارزشمند ...

حس ارزشمندی ک خواه ناخواه ایجاد میشه اما فک‌کنم‌منظورتون این بود حس خودبرتر بینی بگیرم که این اشتباهه 

من مجردم و شاغل اما میگم ساختار روحی و جسمی ی خانوم طوریه ک نباید برای پولسازی ب کار گرفته بشه واقعا ...

خب من الان ی خانومم و ساختار روحی ام وقتی سرکار نمیرم واقعااااا خیلی بدتره اصلا انرژیم تحلیل میره حس میکنم افسرده شدم پس نمیشه گفت ساختار همه خانوما یه شکله

خب من میگم عمر و جوونی مونو بزاریم برای رشد خودمون دیگه حرف منم اینه شما خانه دارم باشی باز داری از ...

باید تو شرایطش قرار بگیری جفتش رو تجربه کنی تا بفهمی

هم خانومای شاغل زیادی دیدم هم خانه دار

اونم نه شغلای ابتدایی... همه تو ارگانای دولتی و با سِمَت بالا

مقایسه زندگی این دوگروه باهم،ثابت کننده حرفایی ک زدم هست.زندگی هاشون قابل مقایسه نیست اصلا

من مجردم و شاغل اما میگم ساختار روحی و جسمی ی خانوم طوریه ک نباید برای پولسازی ب کار گرفته بشه واقعا ...

اصلا و ابدا.  ساختار چیه خانم. جسم خانما بسیار قوی و توانمنده. وکلا هر انسانی چه خانم چه آقا باید بتونه به یه نوعی کسب درآمد کنه و بار مالیشو رو دست کسی نذاره. خانما متاسفانه حواسشون نیست وقتی شوهر پول میده براشون درواقع افسار دستش میدن

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است

اره من قطعا موافقم مثلا یک نفر کارمرتبط با رشتش انجام میده 

به نظرم در جامعه امروز برای این که حداقل یک زندگی داشته باشی باید یک مهارت بلدباشی. یک ساز موسیقی، یک زبان و بقیه موارد

خیلی مهمه که خانمی شغل مورد علاقشو داشته باشه و ازش درآمدزایی کنه

از نظر من همه آدم ها باید هدف شغلی داشته باشن مثل کارت ملی هدف شغلی هم فقط به دکتر و معلم و..شدن نیست هر شغلی می‌تونه باشه 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

حس ارزشمندی ک خواه ناخواه ایجاد میشه اما فک‌کنم‌منظورتون این بود حس خودبرتر بینی بگیرم که این اشتباه ...

نه عزیزم احساس ارزشمندی باید ذاتی باشه نه اینکه به خاطر کار و اعمالمون حس ارزشمندی کنیم و اگه درامد و شغل نداشتیم احساس بی ارزشی بهمون دست بده

یه تاپیک درباره زنانگی هم دارم خوندنش خالی از لطف نیست

به هیچ عنوان،به عنوان کسی ک همیشه از کار کردن زن حمایت کردم و به خاطرش بارها دعوا کردم این جا میگم ا ...

عزیزم بحث ازدواج یه زن شاغل یه چیز دیگه اس که باید قبل از ازدواج مدیریت بشه  بله آقایون بسیار پررو هستن ولی این دلیل نمیشه یه خانم کسب درآمد نداشته باشه. اگه شوهرش بمیره چی میشه.  

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است

چرا نباید زن کار کنه ؟؟

دیگه همه چی فرق کرده 

ب نظرم حتما باید تحصیلات داشته باشه و شاغل باشه  و مستقل

مگه قرن چندیم ک مخالفتم وجود داشته باشه!

فقط آدمایی با افکار پوسیده مخالفت میکنن

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون