2777
2789
عنوان

موافق کار کردن زن هستید یا نه؟

5270 بازدید | 43 پست

دوستااااان بدوووون هرگونه گیس و گیس کشی و خون و خون ریزی بفرمایید نظراتتون رو

میدونم تو سال ۲۰۲۴ اینکه تازه بخوایم درباره این مسائل بحث کنیم یکم عجیبه اما خب

من نظر خودم اینه یه زن چه مجرد چه متاهل لازمه که حداقل یه مهارت بلد باشه و بتونه پولسازی کنه حالا یکی با استاد دانشگاه شدن میتونه یکی با هنرش یکی حتی تو خونه با گوشی

اصن ربطی به تحصیلات نداره این کاریه ک هر انسانی باید بلد باشه و از بچگی باید یاد میدادن بهمون ک ندادن

من خودم شاغلم اما یکماهه تقریبا بخاطر مشکلات کمرم دیگه سرکار نرفنم و خونه ام واقعا اون حس مفید بودنو ندارم شاید من اینجوری ام ها ولی وقتی سرکارم حالم بهتره اخلاقم بهتره همه چی رو نظمه

من خودم ب دخترم قطعا یاد میدم بلد باشه اشپزی کنه اما در کنارش مثلا بلد باشه پول دربیاره اینا هیچ منافاتی باهم نداره ب نظر من البته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هیچ عنوان،به عنوان کسی ک همیشه از کار کردن زن حمایت کردم و به خاطرش بارها دعوا کردم این جا میگم اصلااا موافق نیستم.هیییچ مردی ارزش اینو نداره ک شما عمر و جوونیتون و بذارید واسه خرجای اولیه و عادتشون بدید به بی وظیفگی و بی مسئولیتی

زن و مرد نداره

انسان باید کار کنه فعالیت داشته باشه پیشرفت کنه

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

من این‌ حس استقلال و خیلی دوس دارم ینفرم ممکنه با خونه داری حالش خوب باشه ها ولی درکل میگم زندگی هیچ وقت یه شکل نیس ما باید بتونیم حتی اگه شوهرمون پولداره راحت پول در اختیارمون میذاره هم بلد باشیم تنهایی بدون اتکا به کسی از لحاظ مالی از پس خودمون بربیایم روی مردا خصوصا از نوع ایرانیش چیزی نوشته نشده

بحث حس مفید و اینا نیست اولا که اصلا تضمینی نیست آدم بتونه ازدواج کنه یا نه بعدم ازدواج پایدار باشه یا نه اگه هم پایدار باشه یه مرد به تنهایی نمیتونه از پس مخارج زندگی اونم تو ایران بر بیاد 

یعنی چی

کار فقط برای کسب درآمد نیست 

حضور در اجتماع . رشد . استقلال . هویت . ارزش پس چی ؟؟

اینکه دختر یا پسر آشپزی و خیاطی و مکانیکی بلد باشن یه چیز طبیعیه . هر انسانی جدا از جنسیت باید بتونه از پس کاراش و نیازهاش بربیاد و این هیچ ربطی به کار و استقلال و درآمد نداره

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

هر کی دوس داره کار کنه

هر کی دوس نداره نکنه

یکی با کار کردن حالش خوب نیست

یکی با کار نکردن

بعضیام بخاطر شرایطشون شاید دوس نداشته باشن ولی مجبورن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫