2777
2789
عنوان

تو حموم شمام این شکلی هستین؟😅💦

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم شامپو میزنم 

وسواس نداشته باش

شستن زیاد خوب نیست

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

من بچه بودم یبار صابون میزدم بار دوم شامپو کف سرم اینجوری بود بعدش کلا صابون رو حذف کردم فقط شامپو استفاده کردم درست شد خشکی موهام هم رفت

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
انقد با ناخون میشوره پوست سرش درمیاد . عجیبه شوره نزده موهاش

داغون کرد موهاش و که  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
وااا خب منم این شکلی ام کلا پوست سرامون چربه همینجوریه خب چی کار کنیم اگه با آب سرد بشوری بهتره ولی ...

ببین عزیزم اخه غیر طبیعیه

دو بار خوب میشورم دوباره این شکلیه

نمیدونم چخ خاکی بریزم تو سرم

اونا چیز طبیعیه ، بخاطر کثیفی نیست ، موهاتو وقتی میشوری با ناخون چنگ نکش ، تو حمومم بیشتر از دوبار نشور ، موهاتم هر دو روز بشور نه بیشتر

وگرنه پوست کف سرت خشک و کنده میشه و موهات پر چیرای سفید میشه مثل شوره