2777
2789
عنوان

تو حموم شمام این شکلی هستین؟😅💦

1068 بازدید | 69 پست

سلام خانوما

من توی حموم دوبار سرمو میشورم ولی بعدش ک میخام ببینم تمیز شده یا نه ناخن ک میکشم میبینم زیر ناخنم چربی جمع میشه (سفید رنگ) بخدا همون دوبار انقد قشنگ میشورم تمیز نمیشه مجبورم چند باره شامپو بزنم... نمیدونم این چه مرضیه گرفتم یسالو نیمه در گیرشم😭😭بخاطر اینک سرمو تو حموم زیاد شامپو میزنم تا اینا برن داره موهامم میریزه

شما اینجوری بودین؟ چیکار کنم؟

بهترین شامپو هارم گرفتم تاثیری نداشته کمکم کنید🥺🥺🥺🥺

من اصلا صابون نمیزنم. با شامپو تمیز میشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون عادیه نکن دیک میخایی کف سرت خون بیوفته😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

احیانا شامپوت سفید نیست؟..

چربی که زرده .. سفید نیست

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

با ناخن که میشوری چربی سرت درمیاد.سر باید چربی داشته باشه.

من‌موهام‌کوتاهه هرروز میرم‌حموم‌۱بار شامپو میزنم.

دخترام‌موهاشون خیلی بلنده هفته ای ۲تا ۳بار میبرمشون‌حموم ۲بار میشورم‌با شامپو