2777
2789
عنوان

عروسی بگیرم یا نه؟

134 بازدید | 11 پست

همسر من خونه نداره قراره اجاره کنیم. با پول رهن زیاد هم موافق نیست میخواد بیشتر اجاره بده. سختمه ماهی 14 15 تومن پول اجاره بدیم. بهش گفتم پول عروسی رو بذار روی رهن که کمتر اجاره بدیم. به جای عروسی هم بریم آرایشگاه و آتلیه و یه دورهمی خواهر برادری و بریم خونمون. البته بازم شاید قبول نکنه یه جورایی سختشونه پول عروسی رو بیارن قاطی زندگیمون که بزنیم به زخمامون. میگن یا عروسی میگیریم خرج میکنیم یا هیچی. منم همچین علاقه ای به عروسی گرفتن نداشتم. عقد خیلی مفصلی هم با فامیل درجه 1 و 2 گرفتم. همون راه حل دوم رو پیشنهاد میدم. ولی لجم میگیره از این رفتارشون که به نظر منم اهمیت نمیدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه سوالت نشدم؟ چرا نباید مطمئن باشم؟

اگر خودت اکی ای که هیچی

نمیدونم فقط من باشم ترجیحم اینکه با یه مردی که واقعا اماده ی ازدواج و‌حمایت از خانوادست ازدواج کنم

فردا پس فردا باید به فکر بچه هامم باشم اجاره نشینی و رهن خیلی سخته نمیشه که تا ابدددد اینجوری زندگی کرد.

اگر خودت اکی ای که هیچی نمیدونم فقط من باشم ترجیحم اینکه با یه مردی که واقعا اماده ی ازدواج و‌حمایت ...

اون برادرشم چندین ساله رهن میشینه. اینجوری نیستن هی جابجا بشن