2777
2789
عنوان

میخوام خواهر شوهرمو دیگه راه ندم

620 بازدید | 36 پست

هر هفته بی مقدمه میاد با بچش یا دو سه تایی.تاپیکامو بخونید.

وقتی میاد خبر نمی‌ده.

شوهرم باشه میاد لختم باشیم شوهرم باز می‌کنه درو.

شوهرم نباشه من درو باز نکنم زنگ میزنن شوهرم.

اصلا مهم نیست گشنه باشم خوابم بیاد .بخوام برم بیرون میان خونم.

بنظرتون چیکار کنم بهم راهکار بدین .شوهرمو خیلی مقصرن هفته میاد برام عذاب اوره خب ماهی یبار بیا.فقط میان اصلا دعوت نمیکنن که داداشمون بیاد 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحویلشون نگیر ولی باید با شوهرت حرف بزنی چون اگه شوهرت پشتت نباشه اوضاع بدتر میشه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

با شوهرت جدی صحبت کن و اگه بازم توجه نکرد، وقتی که خواهرشوهرت اومد با حالت قهر و ناراحتی برو بیرون تا اینا برن

مثلا برو خونه مامانت

مواد غذایی خوشمزه رو هم پنهان کن تا شوهرت نتونه ازشون پذیرایی کنه

یا اینکه خودت پیشدستی کن و هفته ای یکی دو بار از صبح  بهشزنگ بزن که با داداشت شام داریم میاییم اونجا

دیگه چاره اش اخم کردنه وقتی میان سر سنگین باش هر چند ثانیه محکم بگو اه، اگر گفتن چی‌شده بگو خسته ام دورم شلوغ بشه عصبی میشم و زیاد باهاشون حرف نزن

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
بعد من داداششم یکساله عروسی کرده دوبار رفتم خونش

دو هفته از عروسیمون که گذشت هر هفته خونم بودن😐😂 الانم باردارم باز شروع کردن

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

تو چرا خونه ای همش..

خونه نباش باشگاه برو

پیاده روی برو

پیاده برو خرید

به همسرت از قبل بگوو داری میری و برو

از طرفی وقتی میان مثل کوزت هعیی اینو اونور نپر

از آدل حریم خصوصیتو مشخص کن بخصوص اتاق خوابتو و شده با احترام بگوو بی زحمت میخوایین برید داخل اتاق اجازه بگیرید من حساسم.قرار نیست عیونی پذیرایی کنی یه چیز ساده درست کن.و چیزی که زندگی منو نجات داد حرز امام جواد و حرز ابی دجانه بگیررررررر