2789
عنوان

خیانت

218 بازدید | 13 پست

هیچوقت فک نمیکردم همچین تاپیکی بزنم چون شوهره من یه ادمه اعتقادی و خجالتی و ساده بود همین الانم باورم نمیشه هنوز 

شوهره من یه مدت تو تابستون با دوستاش خیلی میرفتن پاسوربازی تا دیروقت بعد یه دعواییمون شد دیگه نرفت ولی تو اون مدت اصن انگار منو نمیدید همم اینکه سیگار کشیدنشم ارونجا شروع شد 

بعد اینکه دیگه یه مدت خوب شده بودو نمیرفت پیش رفیقاش بعد ما یه کاندوم تو خونه داشتیم ماله دو سال پیش بود فقط یکی دوتاشو استفاده کرده بودیم بعد حالا رفتم تو خونه تکونی باز کردم دیدم دوتا توشه هیچی نگفتم 

فقط گذاشتمش رو اوپن ببینم چکار میکنه بعد تا اومد دید اومد گفت چرا ناراحتیو منم گفتم پریودم دلم درد میکنه 

الان چندروزه نه اون حرفی زده نه من اصن نمیدونم ثضیه چیه ولی اینم میدونم که نه خودم درشو باز کرده بودم نه برداشته بودم و الان میبینم فقط دوتا داخلشه 

الان از شنبه تاحالا نه اون حرفی زده نه من حتی نمیاد بپرسه چته حتی حاضر نیس ببینه چرا من دارم انقد زجر میکشم من خیلی خستم از از خانوادشم خیلی کشیدم خیلی داغونم توروخدا کمکم کنید حالم خیلی بده ب هیچکسم نمیتونم بگم دردمو 😭😭خواهرانه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان مشکوک میزنه یا نه ؟ گوشیشو چک کردی

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

به نظرم شب قبل از خواب بشین آروم باهاش حرف بزن و بهش بگو به خاطر دیدن فلان چیز بهش شک کردی . بگو برام توضیح بده قضیه چیه تا اینقدر خود خوری نکنم، راستشو بگو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نباید دست میزدی باید میزاشتی همون جا بود می‌دیدی ک کم شده یا نه....

الانم پاشو باهاش حرف بزن....بگو علتش چیه؟؟این چرا کمه؟؟بعدم هر چی گفت تو جوری رفتار کن ک باور کردی ولی خیل حواست جمع باشه....

به این فکر کن اگ میخواست کاری کنه چرا باید از این بسته برمیداشت؟خب یکی میخرید دیگه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نباید دست میزدی باید میزاشتی همون جا بود می‌دیدی ک کم شده یا نه.... الانم پاشو باهاش حرف بزن....بگو ...

الان رفتم باهاش حرف بزنم کلی فوشم داد😭😭😭😭😭

عزیزم حق داری الان هرکس یه جوری مشکل داره تو زندگیش تقریبا همه اما در مورد مشکلت  به غیر از اون موردی که گفتی چیزی ازش دیدی؟بعد فکر کن شوهرت دوست داری؟ زندگیت دوست داری؟ اگه جوابت مثبته یه طرفه قضاوت نکن  با هاش سر فرصت که حالش خوب بود صبحت کن مطرح کن اجازه نده این فکر خیال ها نابودت کنه درظم به این فکر کن اگر خیانتی بوده بی لیاقتی شوهرت بوده مشکل از جانب تو نبوده مشکل شما باید پیش به روانشناس خوب مطرح شه یه روانشناس هم شما هم شوهرت ببینه باهاتون حرف بزنه واقعا تا حالا شده یه روانشناس برای حل مشکلاتتون برید بعد خیلی سخته برای یه زن اما آروم باش و با سیاست جلو برو چون الان بری بگی قبول نمیکنه برای اینکه خودش بی گناه جلوه بده داد بیداد هم میکنه یه مدت حواست بهش باشه به خودش گوشیش بعد با ارمش سر فرصت برو بحرف باهاش بعد از یه ادم متخصص برای زوجین هستن روانشناس خوب کمک بگیر انشالله که چیزی نیست ولی با سیاست جلو برو