2821
2789
بچگانه نیس به نظر شما بچگانه اس منی که این کار رو کردم همه چیز رو جلو چشم دیدم تا تو موقعیتش قرار نگ ...

از کجا میدونی نبودم

در کل واکنش بچگونه یعنی فردین خودکشی کنه وقتی میبینه تهش ن مشکلش حل شد ن کسی بهش اهمیت داد بهش پی میبره 

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی دیدی چطور به خودت اومدی تو تا عمقش رفتی چه درسی داد بهت

درسی که گرفتم این بود که آدم دنبال تلنگره تا به زندگی برگرده تلنگر زندگی من خودکشی بود اگه برگردم به اردیبهشت ماه همین کارو میکنم شاید بقیه قضاوت میکنن فک میکنن مال آدم ضعیف هاس کار بچگانه ای هست ولی خب جای من نیستن که بفهمن حرفام رو بعضی ها هم شاید بگن کارم اشتباه بود فلان بود کاش انجام نمیدادم با اینکه من زخم معده الان گرفتم ولی خب ارزشش داشت تا به زندگی برگردم

اصلا هم اینطور نیست شما ظاهر قضیه رو میبینید قضاوت میکنید تا تو شرایطش قرار نگیرید نمی‌فهمید من خودم ...

میشه برم توصیح بدی چطور بلند شدی!!!؟ من شغل مرتبط با سلامت دارم، روانشناسی هم چند واحدی خوندم، چیزی که تو میگی برخلاف نظریه های دانشمندان و صاحب نظران هست.. 

از کجا میدونی نبودم در کل واکنش بچگونه یعنی فردین خودکشی کنه وقتی میبینه تهش ن مشکلش حل شد ن کسی به ...

شاید اینم یه درسه که جز خودت کسی براش مهم نیس پس چرا باید باخت بدیم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🖤
میشه برم توصیح بدی چطور بلند شدی!!!؟ من شغل مرتبط با سلامت دارم، روانشناسی هم چند واحدی خوندم، چیزی ...

من حتی دکتر ها گفتن برم پیش روان پزشک ولی من نرفتم خودم خوب شدم من میگم آدمی بودم که اهل بگو بخند اهل خوش گذرونی افسردگی اینا هم نداشتم که بگم اره افسردگی داشتم رفتم سراغش

درسی که گرفتم این بود که آدم دنبال تلنگره تا به زندگی برگرده تلنگر زندگی من خودکشی بود اگه برگردم به ...

منم کاملا درک میکنم چی میگی حالا تو تلنگرت خودکشی بود و واسه من یه چیز دیگه و فقط باید از اون درد بگذری

نمیدونم با حرفم موافقی یا نه

از کجا میدونی نبودم در کل واکنش بچگونه یعنی فردین خودکشی کنه وقتی میبینه تهش ن مشکلش حل شد ن کسی به ...

نه اصلا اینطور نیس نه من دنبال توجه بودم نه اخلاق و رفتار های بچگانه داشتم نه هم افسردگی داشتم من مشکلی نداشتم که بخواد حل بشه من زندگیم مثل همیشه رو روالش بود

نه اصلا اینطور نیس نه من دنبال توجه بودم نه اخلاق و رفتار های بچگانه داشتم نه هم افسردگی داشتم من مش ...

پس چطور شد چه حسی اومد سراغت که این کارو کردی فقط دنبال تلنگر بودی اصلا به چی. فکر میکردی

منم کاملا درک میکنم چی میگی حالا تو تلنگرت خودکشی بود و واسه من یه چیز دیگه و فقط باید از اون درد بگ ...

قبول دارم من خودم نه مشکلی داشتم نه افسرده بودم نه چیز دیگه ای ولی بازم میگم برگردم به اردیبهشت خودکشی میکنم از کارم هم پشیمون نیستم 

شاید اینم یه درسه که جز خودت کسی براش مهم نیس پس چرا باید باخت بدیم

لازم نیس بکنی تا ب این دررس برسی وقتی یکبار ب اطرافیانت دقت کنی میفهمی

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
پس چطور شد چه حسی اومد سراغت که این کارو کردی فقط دنبال تلنگر بودی اصلا به چی. فکر میکردی

واقعا نمیدونم تو اون لحظه چی شد حس کردم باید برم قرص بخورم خودکشی کنم 

دنبال تلنگر بودم دنبال هیچی نبودم ی هویی شد

2824
2823
2791
2779
2792