2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=330953785]واقعا نمیدونم تو اون لحظه چی شد حس کردم باید برم قرص بخورم خودکشی کنم  دنبال&n ...

باورت میشه چهارشنبه‌ با رفیقام خوش گذروندم پنجشنبه عموم اینا مهمون بودن رفتم اتاق این کار رو کردم 

باورت میشه چهارشنبه‌ با رفیقام خوش گذروندم پنجشنبه عموم اینا مهمون بودن رفتم اتاق این کار رو کردم&nb ...

انگار تو دلت یه چی خالی بوده

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🖤
باورت میشه چهارشنبه‌ با رفیقام خوش گذروندم پنجشنبه عموم اینا مهمون بودن رفتم اتاق این کار رو کردم&nb ...

به چی فکر کردی اصلا دلت میخواست بمیری یا چی

به چی فکر کردی اصلا دلت میخواست بمیری یا چی

هیچی ی هو رفتم اتاق قرص هارو خالی کردم خوردم اصلا میگم من جرعت نداشتم همچین کاری کنم در لحظه افتاد نفهمیدم وقتی بیهوش میخواستم بشم همه چیز زندگیم از جلو چشام عبور کرد 

هیچی ی هو رفتم اتاق قرص هارو خالی کردم خوردم اصلا میگم من جرعت نداشتم همچین کاری کنم در لحظه افتاد ن ...

اینو خیلی شنیدم که همه چه از جلو چشم ام عبور کرد شاید این خودش در اصل بیداری واقعی بوده

اینو خیلی شنیدم که همه چه از جلو چشم ام عبور کرد شاید این خودش در اصل بیداری واقعی بوده

نمیدونم شاید تو بیمارستان که ب هوش اومدم همه فک کردم مثل همیشه اعصابم خورد شده مریض شدم فقط گفتم من 75 تا قرص خوردم 🚶🏻‍♀️بعد کلی شست و شو دادن معدم رو فرستادن بیمارستان دیگه بعد اون بیمارستان هم فرستاد ی بیمارستان دیگه خیلی اذیت شدم به خصوص تو آمبولانس تکون که میخورد اون لوله ای که تو دماغم کرده بودن اذیت میکرد پرستارا هم خیلی بد رفتاری میکردن انگار قتل کردم ولی باید یکی به اون میگفت کسایی که خودکشی کردن نیاز دارم با ارامش باهاشون رفتار بشه نه اینکه مثل چی رفتار کنن

اگر زندگی پس از زندگی رو نگاه کرده باشین، خیلی هاشون میگفتن طومار زندگی شون تو چند ثانیه، از جلوی چشم شون رد می‌شده... در حالی که همه میگفتن داخل تونلی  به طرف بالا میرفتن، دو نفر که خودکشی کرده بودن گفتن به طرف پایین کشیده شدن، یکی از اونا خارجی بود. و مسلمان نبود... این نشون میده چرا خودکشی گناه کبیره هست... 

اینکه یک نفر بگه همین طور الکی خودکشی کردم چون نیاز به تلنگر داشتم، کذب محض هست. اگر یک نوجوان یا جوانی که ماجراجو هست و در زندگی مشکلی داره، این پیام رو بخونه و باورکنه و خدای ناکرده به اصطلاح یکی از کاربران، برای تلنگر بیاد اینکار رو انجام بده، گناهش نصیب فردی که اینجا داره اکاذیب تحویل مردم میده هم خواهد شد 

نمیدونم شاید تو بیمارستان که ب هوش اومدم همه فک کردم مثل همیشه اعصابم خورد شده مریض شدم فقط گفتم من ...

کسی که خودش برای خودش ارزش قائل نیست، نباید توقع داشته باشه سایرین براش حرمتی قائل بشن. از طرفی لوله گذاری و شستشوی معده رو نمیشه با نازو نوازش انجام داد

کسی که خودش برای خودش ارزش قائل نیست، نباید توقع داشته باشه سایرین براش حرمتی قائل بشن. از طرفی لوله ...

عزیزم بحث ارزش نیس بحث انسانیت کسی که خودکشی میکنه تو جاش نیستی که بدونی تو چه حالی این کار رو کرده

دوم اینکه لوله گذاری نگفتم 

پرستار هارو گفتم رفتار های پرستار ها با کسی که خودکشی کرده درست نیست انسانن خیلی معذرت میخوام حیون نیستن که باهاشون اون رفتار بشه رفتار دکتر ها و روان پزشکی که تو بیمارستان بود واقعا فوق العاده بود بخصوص رفتار دانشجوها

اگر زندگی پس از زندگی رو نگاه کرده باشین، خیلی هاشون میگفتن طومار زندگی شون تو چند ثانیه، از جلوی چش ...

من گفتم من به دنبال هیچی نبودم هیچی در عرض چند ثانیه اتفاق افتاد 

خانم استارتر ی چیز که گفتم قضاوت منظورم این بود که کسی که خودکشی کرده رو خیلی اذیت میکنه 

اگر زندگی پس از زندگی رو نگاه کرده باشین، خیلی هاشون میگفتن طومار زندگی شون تو چند ثانیه، از جلوی چش ...

من چندین بار هم گفتم دنبال هیچی چیزی نبودم 

من بعد از خودکشی هم به خیلیا کمک کردم و منصرف کردم من فقط فقط تجربه خودم رو گفتم چیزایی که تجربه کردم چیزایی که برام اتفاق افتاده تو اون لحظه بس لازم نمیبینم که قضاوت بشم شما جای من نبودید لطفاً قضاوتم نکنید