بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی دیدی چطور به خودت اومدی تو تا عمقش رفتی چه درسی داد بهت
درسی که گرفتم این بود که آدم دنبال تلنگره تا به زندگی برگرده تلنگر زندگی من خودکشی بود اگه برگردم به اردیبهشت ماه همین کارو میکنم شاید بقیه قضاوت میکنن فک میکنن مال آدم ضعیف هاس کار بچگانه ای هست ولی خب جای من نیستن که بفهمن حرفام رو بعضی ها هم شاید بگن کارم اشتباه بود فلان بود کاش انجام نمیدادم با اینکه من زخم معده الان گرفتم ولی خب ارزشش داشت تا به زندگی برگردم
اصلا هم اینطور نیست شما ظاهر قضیه رو میبینید قضاوت میکنید تا تو شرایطش قرار نگیرید نمیفهمید من خودم ...
میشه برم توصیح بدی چطور بلند شدی!!!؟ من شغل مرتبط با سلامت دارم، روانشناسی هم چند واحدی خوندم، چیزی که تو میگی برخلاف نظریه های دانشمندان و صاحب نظران هست..
میشه برم توصیح بدی چطور بلند شدی!!!؟ من شغل مرتبط با سلامت دارم، روانشناسی هم چند واحدی خوندم، چیزی ...
من حتی دکتر ها گفتن برم پیش روان پزشک ولی من نرفتم خودم خوب شدم من میگم آدمی بودم که اهل بگو بخند اهل خوش گذرونی افسردگی اینا هم نداشتم که بگم اره افسردگی داشتم رفتم سراغش
از کجا میدونی نبودم در کل واکنش بچگونه یعنی فردین خودکشی کنه وقتی میبینه تهش ن مشکلش حل شد ن کسی به ...
نه اصلا اینطور نیس نه من دنبال توجه بودم نه اخلاق و رفتار های بچگانه داشتم نه هم افسردگی داشتم من مشکلی نداشتم که بخواد حل بشه من زندگیم مثل همیشه رو روالش بود