2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 122 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا مادرشوهر من خودشو جر میداد عندالعستطاعه کنه

مادرشوهر من زیاد از این مورد اطلاعی نداشت. تو جلسه ی بله برون تو یه دفتر خوشگل مهریه و نوشتیم و اقوام امضا کرردن خودمون عندالمطالبه نوشتیم. شاید مادرشوهر منم اگر میدونست چی به چیه میگفت عندالاستطاعه باشه

الان شرایط خانواده من نسبتا خوبه ایشونم همینطور وتوی فرهنگ ما معمولا مهر زیاد میزنن ولی ایشون میگن خ ...

بگو عرف ما اینطوره و اگه دختری کمتر مهر کنه میگن لابد مشکلی بوده، حاضری بخاطر من قبول کنی؟

نهایت قبول نکرد و اگه برا شما هم قبول نکردنش مهم نبود بگو من بخاطر تو کوتاه اومدم

ولی یچیز بگم، من تا وقتی دختر خونه بودم میگفتم فقط عشق و اصلا مقدار مهریه برام مهم نیست و ... 

ولی الان که یه دهه از ازدواجم میگذره کاملا اعتقاد دارم که مهریه مهمه و باید متناسب با عرف دختر باشه.

تصمیم گیری در نهایت با خود شماس.

مادرشوهر من زیاد از این مورد اطلاعی نداشت. تو جلسه ی بله برون تو یه دفتر خوشگل مهریه و نوشتیم و اقوا ...

زمان ما از این دفترا نبود یا شایدم من نمیدونستم

مام کلا نمیدونستیم چیه مادرشوهرم با محضره آشنا بود اون راه جلو پاش گذاشت چون مادرشوهرمم از همون اولشم قصد جدا کردن ما بود از هر تلاشی دریغ نمیکرد میخواست مهرم نداشته باشم که راحت طلاقمو بده🤭🤭🤭

بگو عرف ما اینطوره و اگه دختری کمتر مهر کنه میگن لابد مشکلی بوده، حاضری بخاطر من قبول کنی؟ نهایت قب ...

اره باید باهم صحبت کنیم و خودمون راجب آیندمون تصمیم بگیریم

زمان ما از این دفترا نبود یا شایدم من نمیدونستم مام کلا نمیدونستیم چیه مادرشوهرم با محضره آشنا بود ...

من خودم دفتر درست کرده بودم. خوب مادرشوهر من اصلا قصد اینو‌ نداشت که ما رو جدا کنه. همین الآنشم جاریم یه وقتایی یه رفتارای خیلی بدی داره انگار دعوا داره بی احترامی میکنه مادرشوهرم اصلا کوچکترین حرفی نمیزنه میگه هیچی نمیگم زندگی پسرم خراب نشه

برای من نمیدونم ۲۵۰ تا ۳۵۰ با ی تیکه از حیاط مادرشوهرم اینا تو فامیل از همه کمتره ولی خب زندگیم خداروشکر خوبه همه حسرت میخورن نمیگم مشکل نداریما ولی چون مشکلات منو نمی بینن حسرت میخورن

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋