2777
2789
عنوان

مهریه

1860 بازدید | 122 پست

بنظرتون الان تو این وضع مهریه باید چقد باشه؟؟؟

یه عده میگن زیاد بزن نتونه هیچگاری کنه فرار کنه یا اذیت کنه کار اشتباهی کنه و زنی که خرج داره ارج داره و.... ازی حرفا

یه عده میگن کم بزن مهریه ضامن خوشبختی نیس 

واقعا موندم

مهریه شما چقد بود متاهلا؟

میشه تجربه خودتون یا اطرافیانتون تو این زمینه بگید؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سکه هاش به اندازه سال تولدم به علاوه خیلی چیزهای دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بستگی داره به مهریه به چه عنوان نگاه کنی 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

مهریه خواهر شوهرم انقد زیاده ک حد نداره پسره دیوونش کرده رفته خودش درخواست طلاق داده مهریش نصف ک شده هیچ میگه همونم نمیخوام فقط بیاد توافقی جدا شیم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

من ۳۰۱ سکه عندالمطالبه. ولی سکه نمیخواستم نصف خونه میخواستم که مادرشوهرم گفت وقتی خونه ای در کار نیست چطوری میشه مهریه خونه نوشت. گفتم خوب ۱۱۰ سکه گفت کمه حدود ۳۰۰ تا یه عدد انتخاب کن دیگه تو حروف ابجد رمز مخصوص زدم ۳۰۱ 😁😁

من مهریه نخواستم اصلا بجاش حق طلاق و خروج از کشور و اخذ گذرنامه و تنصیف اموال و کار و تحصیل و مسکن و اینا گرفتم 

خود شوهرم ۷۴ تا هم مهرم کرد مادر شوهرم می‌گفت کمه گفتم من نمیخوام

کم باشه زیاد باشه فرقی نداره هیچ کدوم ضامن خوشبختی نیست مردی که بد باشه بخواد اذیت کنه با سکه زیادم میتونه

الان قوانین به نفع مردا هست

جوریدقسط بندی میکنن که سالی یکی نهایت دوتا سکه بگیری هیچ کسی هم که عمر نوح نداره بشینه سکه زیاد بگیره