2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 122 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من دوست داشتم 1369,تا باشه ولی شد 200تا به شوهرم سالها بعد گفتم رودلم موند مهریم کمه باید میزاشتی 1369تا گفت باشه بریم محضر بپرسیم میشه مهریه رو تعقیر داد،با ذوق به مامانم گفتم بهم گفت عزیزم دخترم خشنگم گوه زیادی نخور یعنی چی حق نداری این کارو کنی و کنسل شد  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

درسته  اخه اطرافیانم هرکی یچی میگه واقعا موندم

بعضی ها مهریه رو به عنوان پشتوانه میبینن 

بعضی ها معتقدن که زن با مهریه خریداری میشه

یه کاربر هم اینجا حرف قشنگی زد و گفت مهریه یعنی نشانه مهر  

ما خودمون مهریه رو همون لحظه عقد میگیریم 

اینطوری نه بعدا دلخوری و دعوا پیش میاد  

هم داماد عاقلانه می‌تونه فک کنه 

چرا مهریه باید وسیله ای برای نگه داری یه مرد باشه ؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
اکثریت ۱۱۰ ۱۱۴ اینا دیدم ۵۰ تا ۶۰ تا اطرافم اینجور بوده اونی هم که زیاد بوده آخرش نگرفته که 

ازه منم شنیدم اخرش یه مقدار کم میشه اونم قسطی من خودم نظرم رو مقدار کمه مثلا چهارده تا ولی اطرافیان خیلی ته دلو خالی میکنن 

و...

ازه منم شنیدم اخرش یه مقدار کم میشه اونم قسطی من خودم نظرم رو مقدار کمه مثلا چهارده تا ولی اطرافیان ...

وکالت تام بلاعزل طلاق

حق مسکن 

حق خروج از کشور

حق تحصیل و اشتغال  

واجبه به نظرم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
نمیدن عزیزم یه چیزی میگیا 

با کسی که ما  رو برابر خودش نمیدونه ، چرا ازدواج کنیم ؟