2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1860 بازدید | 122 پست
حالا مادرشوهر من خودشو جر میداد عندالعستطاعه کنه

عندالاستطاعه

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

چقد جااالب مگه مهراتون چقد میزنید که همون لحظه عقد میگیرید؟؟

با هم توافق میکنن دیگه 

بر اساس عقاید یا وضع مالی 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستانی که مجرد هستین مهریه مهمه هی نگین مهم نیست و عشق و این حرفا. از بحث عشق و نفرت و وصال و طلاق که بگذریم دور از جون همه جوونا بحث ارث و میراث مطرح هست. عمه ی من دو تا بچه داشت که شوهرش فوت کرد و مادر و پدرشوهرش هنوز زنده بودن. اگر عمم مهریه نداشت اینا سقف بالای سرشونم ازشون میگرفتن ولی به لطف مهریه فقط تونستن ماشین رو ورثه ای کنن. همیشه آینده نگر باشید 

الا بنظرم ۱۱۴ خوبه بدون شروط ضمن عقد

ولی ۵ تا مهریه بزن همه شروط ضمن عقد رو بگیر.حق طلاق.حق حضانت.حق تحصیل.حق اشتغال.حق خروج از کشور.

حتی بگو بعد متاهلی اگ دارایی ب زندگیتون اضافه بشه نصف به نصف 

اهااااا نمیدونستم

مام نمیدونستیم گفتیم باشه حالا باشه چه فرقی داره این باشه یا اون

مامانم به داییم گفت داییم رفت خودش رفت از یه محضره دیگه پرسیده بود گفته بودن یه سکه بندازین ولی مطالبه باشه استطاعه به درد نمیخوره

برای من نمیدونم ۲۵۰ تا ۳۵۰ با ی تیکه از حیاط مادرشوهرم اینا تو فامیل از همه کمتره ولی خب زندگیم خدار ...

مهم اینه خودت از زندگیت راضی باشی عزیزم آدم حسود همه جا هست