سلام ببخشید من با یه دختر خانم همکار هستم البته دوتا ساختمان اداری جدا من از ایشون خواستگاری کردم خلاصه کوتاه بگم ایشون با هم صحبت کردیم نزدیک سه هفته البته با نهایت ده یا دوازده ساعت ایشون گفتن من خونه طبقه بالا پدر شما زندگی نمیکنم بجز این مورد دیگه چیزی نگفتن ولی من گفتم این خواسته شما برام سخته یکم زمان می خوام شد یک ماه بالاخره تونستم این مدت یه شرایط فراهم کنم خونه رو جابه جا کنم بعد ایشون برگشت گفت این خواسته من دیر انجام شده حس اعتماد و تعامل از شما از دست دادم ولی بگم ایشون خواستگار زیاد دارن ولی تنها مورد منو اینجور صحبت کردن ولی در نهایت اینجور گفتن بنظر شما بی خیال بشم یا پیگیری کنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از نظر شرطش کاملا حق داشته منم از شرایط اصلیم اینه به هیچ وجه همسایه خانواده شوهر نباشم. حتی زندگی کنار خانواده ی خودمم درست نمیدونم.
غیر ممکنه بحث و اختلاف پیش نیاد.
ولی در مورد قسمت دوم حرفتون معلومه تمایلی بهتون نداره پس پیگیری نکنید.
سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
کار خوبی کردی که خونه رو جدا کردی..اگه دوستش داری دوباره باهاش صحبت کن و ازشون جواب قطعی رو بگیر
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی