2777
2789

تولد خواهر شوهرم بود ۲ تا از جاری هام باهم  هماهنگ کرده بودنو کیک و کادو گرفته بودن برا سوپرایز منم تنها اتفاقی از طرف کسه دیگه دعوت شدم خونه ی فامیلمون  و داشتم میرفتم یه بلوز دامن براش بردم اونا میخواستن سوپرایز کنن کادو هم باهم گرفته بودن یکی تیشرت .یکی شلوار.اونوقت من بی‌خبر بودم از کارشون به نظرتون الکی به دل گرفتم یکم در کل زیاد برام اهمیتی نداره ولی ببینید شاید من زیادی حساس شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا اینطوری فاصله تو در حد تعادل حفظ کن و اصلا واکنش نشون نده 

در کل جاری بد نیست اون هم مثل شما 

ولی نزدیکی های زیاد باعث بد شدن آدما میشه بنظرم آدم تعادل و حفظ کنه و هیچوقت به مشکل نخوره خیلی بهتره 

مطمن باشید اونا یه روز با هم به اختلاف نظر میخورن اونوقت خدارو شکر میکنی که فاصله اتون رعایت شده

اتفاقا اینطوری فاصله تو در حد تعادل حفظ کن و اصلا واکنش نشون نده  در کل جاری بد نیست اون هم مث ...

نمیدونم یکم حس بد گرفتم یکمم تو دلم خواستم دیگه اهمیت بیش از حد نزارم براشون

نمیدونم یکم حس بد گرفتم یکمم تو دلم خواستم دیگه اهمیت بیش از حد نزارم براشون

نه خیلی بد باش ننه خیلی خوب مثل آدمای معمولی رفتار کن همیشه احترامشون رو هم حفظ کن هیچوقت خودمونی نشو بذار دیوار احترام بینتون حفظ بشه

بله درسته ممنونم از نظرت یکم راستش ناراحت شدم

اصلا ناراحت نشو اینو از رو تجربه بهت میگم 

من خودم آدمی هستم که خیلی خیلی دیر خودمونی میشم 

و همیشه رسمی صبحت‌میکنم 

اوایل که ازدواج کرده بودم همه با جاریم اوکی بودن چون خیلی آزاد بود و خیلی راحت بود 

اوایل یکم ناراحت میشدم که چرا من نمیتونم خودمونی باشم 

بقول شما هماهنگ میکردن و خیلی چیزا و من همیشه جدا بودم

ولی چند مورد پیش اومد که دیدم همه اون جمع ها چند بار بحثشون شد احترام همو شکستن یا با لفظای خیلی خیلی خودمونی با هم حرف زدن که بنظر من اصلا درست نیست 

ولی پیش من همه مراقبن درست صحبت کنن احتراممو دارن 

و در حد تعادل با همشون خوبم و توقعی ندارم بنظرم اینطوری خیلی بهتره در کل در رابطه با خانواده شوهر باید رفتار خودت.با سیاست باشه تا بتونی همیشه موفق باشی

اصلا ناراحت نشو اینو از رو تجربه بهت میگم  من خودم آدمی هستم که خیلی خیلی دیر خودمونی میشم&nbs ...

آره دقیقا عزیزم منم‌شاهد بحث هاشون بودم و بماند حرفایی ک پشت سر زده میشه دوستندارم زیاد خودمونی شم  و این خوشحالم میکنه و خودم‌راحت ترم .نمیدونم چرا یه لحظه یه جوری شدم ولی آره درسته ممنونم از نظرت به نظرم همینطور ادامه بدم خیلی بهتره دوری و دوستی