2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 23 پست
ممنونم 🌷 خودمم واقعا سردرگمم نمی دونم چیکار کنم . دوست نداشتم بدون اینکه مطمئن باشم متهمش کنم به چ ...

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم بالاخره آدمیه دیگه یوقتایی یکارایی میکنه بیخیال باش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

پس شوهر با درایت و با صبری دارید . قدرشو بدونید اطراف ما انقدر ادما دو رو شدن که وقتی شروع می کنن به ...

حقیقت اصن بلد نیست دروغ بگه و تمام اتفاقات رو با جزئیات برام تعریف میکنه حتی اکه ب ضررش باشه

انشالله کسی سر راهت قرار بگیره ک چشم بسته بتونی بهش اعتماد کنی

اگه مخالفی ریپ نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عذاب وجدان نداشته باش عزیزم بالاخره آدمیه دیگه یوقتایی یکارایی میکنه بیخیال باش 

این جزو برخورد های اول من با اون ادم بود . ترجیح می دادم با سیاست بیشتری رفتار کنم ولی راستش اگه دروغ گفته باشه و شکم درست باشه نشون می ده منو احمق فرض کرده و می خواسته سواستفاده کنه . به محض اینکه بهش شک کردم فوق العاده عصبی شدم از فکر اینکه داره منو دور میزنه به خاطر همین اون سیاستی و حدودی رو که باید ، رعایت نکردم امیدوارم اخر این ماجرا شر نشه 

حقیقت اصن بلد نیست دروغ بگه و تمام اتفاقات رو با جزئیات برام تعریف میکنه حتی اکه ب ضررش باشه انشالل ...

خدا حفظش کنه براتون . امیدوارم نه فقط کسی که قراره سر راه من قرار بگیره ، بلکه تمام ادم ها حداقل یکم دورویی شون رو بذارن کنار تا راحت تر بتونیم به هم اعتماد کنیم 🥰

این جزو برخورد های اول من با اون ادم بود . ترجیح می دادم با سیاست بیشتری رفتار کنم ولی راستش اگه درو ...

ادم تو عصبانیت سیاست سرش نمیشه اما خب امیدوارم چیز خاصی پیش نیاد 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ممنونم از نظرتون 🌷 قطعا همینطوره مخصوصا اینکه وقتی کسی داره رو در رو بهت دروغ میگه تشخیصش خیییلی ر ...

اجی این ادمو اگه میشناسی یعنی از نزدیک اینو دیدی و ازش شناخت داری اگه میدونی قبلا یه همچین کاری کرده پس بدون الانم این کارو کرده باشه درصدش زیاده 

اجی این ادمو اگه میشناسی یعنی از نزدیک اینو دیدی و ازش شناخت داری اگه میدونی قبلا یه همچین کاری کرده ...

راستش از نزدیک دیدمش ولی شناخت زیادی ازش ندارم که بخوام قضاوت کنم

بعد اون ماجرا به نحوی ارتباط منو و اون ادم کمتر شد و خدا رو شکر ماجرا بخیر گذشت 

خیلی ممنونم از راهنماییتون 🌹