2777
2789
عنوان

یه سوال

146 بازدید | 23 پست

سلام 

وقت بخیر 

فرض کنید شما شک دارید که کسی یه کار خلافی رو انجام داده باشه ، ولی مطمئن نباشید که واقعا انجام داده یا نه . حالا برید بهش پیام بدید و با قاطعیت تمام متهمش کنید به انجام اون کار ( تا ببینید ریکشنش چیه تا از اون طریق بفهمید واقعا اون کارو کرده یا نه ) 

طرف شروع میکنه به انکار و میگه که اینطور نیست ( طلبکار نمی شه فقط شروع می کنه به توضیح دادن)و بعد بهش پیام میدید که نمی تونی سر منو کلاه بزاری و در جوابتون طرف مقابل بلاک میکنه و خودشم سه چهار ساعت بعد دوباره انبلاک میکنه ولی پیامی نمی ده 😑 

اینجور موارد قطعی و حتمی نیستن ولی با توجه به تجربیات روزمره تون ، به نظرتون داره راست می گه یا دروغ ؟ 

راست و دروغش معلوم نمیشه اما شاید بخاطر این بلامتون کرده که پیام بیشتری ندید و دعوا درست نشه‌. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست و دروغش معلوم نمیشه اما شاید بخاطر این بلامتون کرده که پیام بیشتری ندید و دعوا درست نشه‌. 

ممنونم 🌷

خودمم واقعا سردرگمم نمی دونم چیکار کنم . دوست نداشتم بدون اینکه مطمئن باشم متهمش کنم به چیزی ، ولی هیچ راه عقلی و منطقی ای نبود برای فهمیدن حقیقت، مجبور شدم این راهو امتحان کنم . اگه واقعا این کارو نکرده باشه ، خیلی بهش مدیون می شم . عذاب وجدان دارم 😐

نمیشه قضاوت کرد

ممنونم از نظرتون 🌷

قطعا همینطوره مخصوصا اینکه وقتی کسی داره رو در رو بهت دروغ میگه تشخیصش خیییلی راحت تره ، از طریق طرز نگاه و حرکت درستا و کلا زبان بدن خیلی راحت تر میشه فهمید حقیقت چیه 

ولی تو چت نمی شه به هیچی پی برد چون نمی تونی بفهمی طرفت دستپاچه شده یا نه و اینکه احساس و حالت چهرشو نمی بینی واقعا نمی شه چیزی گفت فقط میخواستم اگه تجربه مشابهی داشتید استفاده کنم 🙏🌷

اگه طرفت مثل شوهر من باشه راست گفته 

پس شوهر با درایت و با صبری دارید . قدرشو بدونید اطراف ما انقدر ادما دو رو شدن که وقتی شروع می کنن به مثل ادم رفتار کردن، باید بهشون شک کرد 🤦‍♂️