2777
2789
عنوان

یه سوال

146 بازدید | 23 پست

سلام 

وقت بخیر 

فرض کنید شما شک دارید که کسی یه کار خلافی رو انجام داده باشه ، ولی مطمئن نباشید که واقعا انجام داده یا نه . حالا برید بهش پیام بدید و با قاطعیت تمام متهمش کنید به انجام اون کار ( تا ببینید ریکشنش چیه تا از اون طریق بفهمید واقعا اون کارو کرده یا نه ) 

طرف شروع میکنه به انکار و میگه که اینطور نیست ( طلبکار نمی شه فقط شروع می کنه به توضیح دادن)و بعد بهش پیام میدید که نمی تونی سر منو کلاه بزاری و در جوابتون طرف مقابل بلاک میکنه و خودشم سه چهار ساعت بعد دوباره انبلاک میکنه ولی پیامی نمی ده 😑 

اینجور موارد قطعی و حتمی نیستن ولی با توجه به تجربیات روزمره تون ، به نظرتون داره راست می گه یا دروغ ؟ 

راست و دروغش معلوم نمیشه اما شاید بخاطر این بلامتون کرده که پیام بیشتری ندید و دعوا درست نشه‌. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راست و دروغش معلوم نمیشه اما شاید بخاطر این بلامتون کرده که پیام بیشتری ندید و دعوا درست نشه‌. 

ممنونم 🌷

خودمم واقعا سردرگمم نمی دونم چیکار کنم . دوست نداشتم بدون اینکه مطمئن باشم متهمش کنم به چیزی ، ولی هیچ راه عقلی و منطقی ای نبود برای فهمیدن حقیقت، مجبور شدم این راهو امتحان کنم . اگه واقعا این کارو نکرده باشه ، خیلی بهش مدیون می شم . عذاب وجدان دارم 😐

نمیشه قضاوت کرد

ممنونم از نظرتون 🌷

قطعا همینطوره مخصوصا اینکه وقتی کسی داره رو در رو بهت دروغ میگه تشخیصش خیییلی راحت تره ، از طریق طرز نگاه و حرکت درستا و کلا زبان بدن خیلی راحت تر میشه فهمید حقیقت چیه 

ولی تو چت نمی شه به هیچی پی برد چون نمی تونی بفهمی طرفت دستپاچه شده یا نه و اینکه احساس و حالت چهرشو نمی بینی واقعا نمی شه چیزی گفت فقط میخواستم اگه تجربه مشابهی داشتید استفاده کنم 🙏🌷

اگه طرفت مثل شوهر من باشه راست گفته 

پس شوهر با درایت و با صبری دارید . قدرشو بدونید اطراف ما انقدر ادما دو رو شدن که وقتی شروع می کنن به مثل ادم رفتار کردن، باید بهشون شک کرد 🤦‍♂️