niyaz1236 مدیر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1359 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست دوستان این حس ششمی ها چی میگن،من متوجه نمیشم خب از کجا اتفاقات آینده رو خبر دارن؟؟؟مو.کل دارن یعنی ؟؟تو این سایت زیاد از این تاپیک ها میبینماما میترسم ازشون سوالی بپرسم، چون اکه موکل داشته باشن وارد زندگی آدم نمیشه. درسته؟ 1402/12/15 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niyaz1236 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1359 با موکل و اینا نمیخوام ،خطرناکه اما اینا که همینجوری ب قلبشون چیزی میشینه و میگن برام جالبه
عروسک۸۳۸۳ عضویت: 1402/06/14 تعداد پست: 1511 چه ربطی داشت😏 وقتی میگن حس ششم باید اینم حس کنن که طرف الان تو چه وضعیته، حتی اگه ۱۰۰ درصد هم درست ... حس ششم درسته ولی از زندگی تو که خبر نداره تو دروغکی میای یه حرفی میگی انتظار داری برگرده بهت بگه نه دروغ میگی حامله ای الان 😐بس کنید دیگه
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 الان جالبه یکی ریپلی زده میگه چه توقعی از خس ششمی ها دارین خب حق بدین اشتباه کنن😏😂😂 ۸۰ درصدشون چرت میگن.فقط ب ۲ نفر ایمان اوردم چون حرف جفتشون یکی بود از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
paradise__blossom عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 5996 حس ششم درسته ولی از زندگی تو که خبر نداره تو دروغکی میای یه حرفی میگی انتظار داری برگرده بهت بگه نه ... شما بس کنید اینقدر هم بحث نکنید بمن چه که چی میگه چی نمیگه شما برو ازش بپرس ماکه به این خرافات اعتقادی نداریم، ریپلای نزن سین نمیزنم اصن
unholyyyy عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 456 میشه بگی شوهرم به بچه دار شدن راضی میشه ایا🙄 شاید اره... 방탄소년단
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 شاید اره... میشه تمرکز کنی زمانش رو تقریبی حدس بزنی🙏🙏🙏 از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
paradise__blossom عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 5996 ۸۰ درصدشون چرت میگن.فقط ب ۲ نفر ایمان اوردم چون حرف جفتشون یکی بود کدوم کاربر بود؟
unholyyyy عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 456 میشه تمرکز کنی زمانش رو تقریبی حدس بزنی🙏🙏🙏 من مطعمن نیستم فقط یه حدسه شاید دو سه ماه یا چهار ماه دیگه ولی خب باید بهش یگی از نظر بدنی میتونی و مقاومت داری چون حس میکنم فکر میکنه حاملگیت سخت باشه...نمیدونم بازم من اینو حس کردم 방탄소년단
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 کدوم کاربر بود؟ یادم نیست ولی همون ۲ تا یه چیزو گفتن.بقیه حدساشون جور وا جور بود از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 من مطعمن نیستم فقط یه حدسه شاید دو سه ماه یا چهار ماه دیگه ولی خب باید بهش یگی از نظر بدنی می ... خودمم این حسو دارم ک فک میکنه زمین گیر میشمو نمیتونم تکون بخورم.البته یه مدت مشکل داشتیم رفتم قهر بعد اون میگه بیشتر صبر کنیم از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
unholyyyy عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 456 خودمم این حسو دارم ک فک میکنه زمین گیر میشمو نمیتونم تکون بخورم.البته یه مدت مشکل داشتیم رفتم قهر بع ... ضعیفی؟ بدنت مثلا ضعیفه؟ یهش نشون بده که امادگیشو داری وضعیت خونه و اینا 방탄소년단
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 ضعیفی؟ بدنت مثلا ضعیفه؟ یهش نشون بده که امادگیشو داری وضعیت خونه و اینا نه ولی پریود ک میشم دگرگون میشم.باهاش حرفم زدم اول قبول کرد ولی چون تا پای جدایی رفتیم میگه الان نه.منم گفتم بدرک😒 از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
unholyyyy عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 456 نه ولی پریود ک میشم دگرگون میشم.باهاش حرفم زدم اول قبول کرد ولی چون تا پای جدایی رفتیم میگه الان نه. ... خب یکی از دلایلش اینه که شاید فکر میکنه این دفعه بازم جدا میشین و بچه اون وسط میمونه و نمیخاد بچش بچه طلاق شه یا همون بدنی بیشتر فکز میکنم از همون حدس اولم بدنی باشه 방탄소년단
sanaz_kanom عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 6154 خب یکی از دلایلش اینه که شاید فکر میکنه این دفعه بازم جدا میشین و بچه اون وسط میمونه و نمیخاد بچش بچ ... دقیقا گفت نمیخوام یه بجه بدبخت شه. از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️
niyaz1236 مدیر استارتر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 1359 حس شیشم گاهی اوقات درست میگه خب...من نمیخام بگم حس شیشمم ولی مثلا گاهی اوقات میفهمم قضیه چیه برای خو ... چزا سوال منو جواب نمیدی خب