2789
عنوان

حس ششمی

226 بازدید | 37 پست

دوستان این حس ششمی ها چی میگن،من متوجه نمیشم 

خب از کجا اتفاقات آینده رو خبر دارن؟؟؟

مو.کل دارن یعنی ؟؟

تو این سایت زیاد از این تاپیک ها میبینم

اما میترسم ازشون سوالی بپرسم، چون اکه موکل داشته باشن وارد زندگی  آدم  نمیشه. درسته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس شیشم گاهی اوقات درست میگه خب...من نمیخام بگم حس شیشمم ولی مثلا گاهی اوقات میفهمم قضیه چیه برای خودم اونم..مثلا قبل از اینکه کسی چیزی بگه من یه حسی بهم میگفت امروز میزیم خونه مامان بزرگم و همینم شد گاها درست در مساد ولی خب تو سایت یکی بگه من حس شیشمم همه حمله می‌برن سمتش(خب درکشون میکنم درسته میخان از اینده خبر دار شن) ولی خب ولی همه کلی سوال میپرسن یکی میگه لباسم چه رنگیه یکی میگه بچم پسره یا دختر و کلی از این سوالا طرف هنگ میکنه و فقط یه چیزی میگه 

مثلا یکی میاد میگه دوسم داره؟ خب اونجا طرف حس شیشمی حسی نداره خب چون اصلا هنگه 

방탄소년단
همش چرت پرته، من حامله بودم از یکی شون پرسیدم کی باردار میشم گفت ۲ سال دیگه😏

خب اون از کجا بدونه تو حامله ای الان یا نه اون حسش به سوال تورو میگه و نمیگه که ۱۰۰ درصد درسته چه توقعاتی دارین واقعا😐

خب اون از کجا بدونه تو حامله ای الان یا نه اون حسش به سوال تورو میگه و نمیگه که ۱۰۰ درصد درسته چه تو ...

چه ربطی داشت😏 وقتی میگن حس‌ ششم باید اینم حس کنن که طرف الان تو چه وضعیته، حتی اگه ۱۰۰ درصد هم درست نگن حدااقل باید ۷۰ درصد درست بگن که، پس حس ششمی به چی میگن؟

حس شیشم گاهی اوقات درست میگه خب...من نمیخام بگم حس شیشمم ولی مثلا گاهی اوقات میفهمم قضیه چیه برای خو ...

میشه بگی شوهرم به بچه دار شدن راضی میشه ایا🙄

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️