2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست
چه ربطی داشت😏 وقتی میگن حس‌ ششم باید اینم حس کنن که طرف الان تو چه وضعیته، حتی اگه ۱۰۰ درصد هم درست ...

حس ششم درسته ولی از زندگی تو که خبر نداره تو دروغکی میای یه حرفی میگی انتظار داری برگرده بهت بگه نه دروغ میگی حامله ای الان 😐بس کنید دیگه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان جالبه یکی ریپلی زده میگه چه توقعی از خس ششمی ها دارین خب حق بدین اشتباه کنن😏😂😂

۸۰ درصدشون چرت میگن.فقط ب ۲ نفر ایمان اوردم چون حرف جفتشون یکی بود

از کسی که بهت امید میده محافظت کن🌱❤️

حس ششم درسته ولی از زندگی تو که خبر نداره تو دروغکی میای یه حرفی میگی انتظار داری برگرده بهت بگه نه ...

شما بس کنید اینقدر هم بحث نکنید بمن چه که چی میگه چی نمیگه شما برو ازش بپرس ماکه به این خرافات اعتقادی نداریم، ریپلای نزن سین نمیزنم اصن

میشه تمرکز کنی زمانش رو تقریبی حدس بزنی🙏🙏🙏

من مطعمن نیستم فقط یه حدسه 

شاید دو سه ماه یا چهار ماه دیگه ولی خب باید بهش یگی از نظر بدنی میتونی و مقاومت داری چون حس میکنم فکر میکنه حاملگیت سخت باشه...نمیدونم بازم من اینو حس کردم 

방탄소년단
من مطعمن نیستم فقط یه حدسه  شاید دو سه ماه یا چهار ماه دیگه ولی خب باید بهش یگی از نظر بدنی می ...

خودمم این حسو دارم ک فک میکنه زمین گیر میشمو نمیتونم تکون بخورم.البته یه مدت مشکل داشتیم رفتم قهر بعد اون میگه بیشتر صبر کنیم

خودمم این حسو دارم ک فک میکنه زمین گیر میشمو نمیتونم تکون بخورم.البته یه مدت مشکل داشتیم رفتم قهر بع ...

ضعیفی؟ بدنت مثلا ضعیفه؟ 

یهش نشون بده که امادگیشو داری وضعیت خونه و اینا 

방탄소년단
ضعیفی؟ بدنت مثلا ضعیفه؟  یهش نشون بده که امادگیشو داری وضعیت خونه و اینا

نه ولی پریود ک میشم دگرگون میشم.باهاش حرفم زدم اول قبول کرد ولی چون تا پای جدایی رفتیم میگه الان نه.منم گفتم بدرک😒

نه ولی پریود ک میشم دگرگون میشم.باهاش حرفم زدم اول قبول کرد ولی چون تا پای جدایی رفتیم میگه الان نه. ...

خب یکی از دلایلش اینه که شاید فکر میکنه این دفعه بازم جدا میشین و بچه اون وسط میمونه و نمیخاد بچش بچه طلاق شه یا همون بدنی 

بیشتر فکز میکنم از همون حدس اولم بدنی باشه

방탄소년단
خب یکی از دلایلش اینه که شاید فکر میکنه این دفعه بازم جدا میشین و بچه اون وسط میمونه و نمیخاد بچش بچ ...

دقیقا گفت نمیخوام یه بجه بدبخت شه.