2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 37 پست
سلام جانم

حس ششمی های سایت موکل دارن؟؟

یسریاشون خیلی دقیق میگن از بقیه شنیدم 

از اینایی که موکل دارم میترسم سوال کنم چون وارد زندگیم میشه 

ولی واقعا کسی هست که حس قوی داشته باشه بگه؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس ششمی های سایت موکل دارن؟؟ یسریاشون خیلی دقیق میگن از بقیه شنیدم  از اینایی که موکل دارم می ...

افرادی ک حس ششم دارن ،حسشون ربطی ب موکل نداره..این افراد یا مدیوم هست،یا ارتباط قوی با روح برتر خودشون دارن.یا بخاطر قدرت ذهنی الهامات بالایی دارن...حس ششم ،شهود،الهامات بیشتر در افراد مدیوم قوی هستش

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

حس ششمی های سایت موکل دارن؟؟ یسریاشون خیلی دقیق میگن از بقیه شنیدم  از اینایی که موکل دارم می ...

و اما موکل، افراد اندکی هستن ک موکل وراثتی دارن ک شاید خودشونم ندونن...جواب دادن از طریق موکل الکی نیست جانم...موکل کلا بحثش جداس

من مالک تمام دنیای موازی ام...talvan3🤍

شما بس کنید اینقدر هم بحث نکنید بمن چه که چی میگه چی نمیگه شما برو ازش بپرس ماکه به این خرافات اعتقا ...

نه عزیزم به من چه شما اعتقاد نداری یا داری فقط قرار نیست به خاطر دروغ شما بگید الکی مردم دروغگو حساب کنید سین هم نزن ولی من حرفی رو بی جواب نمیزارم 😏

حسادت برازنده ی خودته که به دخترای ترک حسادت میکنی حسود بدبخت  به ترکا توهین کنی چون نمیتونی خاک پاشون  باشی 

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
حسادت برازنده ی خودته که به دخترای ترک حسادت میکنی حسود بدبخت  به ترکا توهین کنی چون نمیتونی خا ...

من ب ترکا توهین کردم؟؟چی گفتم ؟؟؟

چرا وقتی من از اقوام ایرانی تعریف کردم حسادت کردی ؟؟؟

بابا همه اقوام ایرانی خوبن ،لرا قشنگ و نجیب و زیبا هستن،کردا تو مهمون نوازی زبانزد خاص و عام هستن،بلوچ ها و لرا ساده و بی ریا هستند،شمالی ها تو آشپزی بی نظیر هستند

اینقدر از تعرف کزدن از مردم کشورت ناراحت میشی؟؟؟؟

که اومدی تو یه تاپیک دیگه من داری توهین میکنی؟؟

من از تمام اقوام ایرانی و تمام ترک ها  ب جای این خانم معذرت خواهی میکنم 

ایشون نماینده ما ترک ها نبستن ،اصلا ترک نیستن یه حسود،تشریف دارن که چون من از اقوام ایرانی تو تاپیک قبل تعریف کردم ناراحت شدن 

میگن فقط ما ترکا خوبیم بقیه اخن

[QUOTE=330773506]حسادت برازنده ی خودته که به دخترای ترک حسادت میکنی حسود بدبخت  به ترکا توهین کنی چون نمیتونی خا ...[/QUOTE

من خودم ترکم خجالت میکشم هم زبونی مثل شما دارم 

متاسفم برات توهین نمیکنم بهت چون یه دختر ارزش بالا هستم ،اگه قرار باشه توهین کنم با شما فرقی ندارم 

از خدا برات آرامش میخوام ،چون نه تنها ما ترکا بلکه همه مردم ایران شریف هستن