2777
2789
عنوان

خانما من چجوری بچه هامو ول کنم برم؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 68 پست
من تا یادمه ی دقیقه خندیدم ی ساعت تاوان دادم ..خودش کل زمستون که سرکار نمیرفت ۵ صبح میومد خونه میگفت ...

خوب تو بهش بگو تو بهش یادآوری کن بگو فلان کار تو زشت بود یا مثلا یه مهمونی رفتن من !بهش بفهمون تو هم بزرگ و عاقل و بالغ هستی و اصلا نیاز میست برای هر کاری ازش اجازه بگیری

مثال بی ربطی زدی قابلیت داره دوست دخترش و بزاره کنار خانم کنار گذاشتن زن عقدی ادم که مادر دو تا بچه ...

جوری وانمود میکنه انگار داره خودشو راحت میکنه شایدم اینطو ه شب خیلی سریع به خواب رفت و خرو پف میکرد درحالی که تا من پیامشو دیدم خودمو انداختم حموم دوساعت گریه کردم صبح پاشدم پیامیو خوندم با چسم گریون تذپیک زدم شبای قبل میرفتم سمتش تو صورتمم نگاه نمیکرد باز با چشم گریون خوابیدم صبح با چسم گریون بلند شدم منم آدمم همش دارم تحمل میکنم ماش تحمل منم تموم شه واسه خودم ی کاری کنم مث اون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب تو بهش بگو تو بهش یادآوری کن بگو فلان کار تو زشت بود یا مثلا یه مهمونی رفتن من !بهش بفهمون تو هم ...

اون طرز فکرش اینه که من صلاح ندیدم تو اهمیت ندادی دیگ تموم سد همه چی!درحالی که من فک کردم خودس پول آورد داد به مامانم گفت برید راضیه 

جوری وانمود میکنه انگار داره خودشو راحت میکنه شایدم اینطو ه شب خیلی سریع به خواب رفت و خرو پف میکرد ...

تنها راه نجات تو اینه که ضعفت رو بهش نشون ندی داری همون کاری رو میکنی که اون دلش میخوات اه و ناله و التماس .مردا از اینا متنفر هستن 

تنها راه نجات تو اینه که ضعفت رو بهش نشون ندی داری همون کاری رو میکنی که اون دلش میخوات اه و ناله و ...

یعنی میگی نرم خونه بابام؟خیر سرم درحال خونه تکومی بودم🤦‍♀️

هر کی جات بودم چنان ادبش می کرد که تا عمر داره بگه غلط کردم حیف که تونسته اعتماد به نفس و عزت نفس رو ...

آره بخدا خودمو بی ارزش میدونم همش دنبال ایرادتو خودمم باورم شده من یکاری میکنم همش زندگی بهم بریزه 

به نظرم بمون سر خونه زندگیت و هیچ اقدامی‌نکن

به بچه هات برس و گریه زاری بذار کنار فقط صبر کن.ببین قدم بعدیش چیه.اگه باز گفت برو بگو نمی تونم بچه هام ببرم و دوریشونم برام سخته واسه همین جایی نمی رم تو اگه می خوای برو خونه پدرت.ببین چی میگه