2777
2789
عنوان

خانما من چجوری بچه هامو ول کنم برم؟😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 68 پست
مادرت چیزی گفته شایدبهش وبرخورده وناراحته ببین توشایدکارخودت روداری توجیح میکنی ومن ودیگران ازیه م ...

نه مادرم پیش خودم حرف زد گفت من خودم حواسم به بچه ها هست اونجام باغ نیس خونه اس بکای پول فرستادن خودش بره زشته ناراحت میشن اونم گفت درس میگید..الان میگه تو حرفامونو به خانوادت گفتی چون من تو حرفام گفتم بهش دیگ خانوادمم اخلاقاو قهراتو سردیاتو میدونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دوس نداشته اونجا باشی به هر دلیلی حرفش را زمین گذاشتی حس میکند قبولش نداری زن باید تابع شوهرش باشد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
این ی آدمبه قهر میکنه دو هفته طول میکشه تازه من باید نازشو بکشم عمرا پشیمون بشه کاش زن بدی بودم نمیس ...

چه خودبرتر بین 

محل نده بابا 

بگو من که طلاق نمیخوام تو میخوای بیرحمت تمام حق و حقوقم رو پرداخت کن برو به سلامت 

منم اوایل که شوهرم اینجوری چرت و پرت میگفت میترسیدم میگفتم الان طلاقم میده ولی وقتی عین خودش هار بازی دراوردم خودشو جمع و جور کرد 

🖤🖤🖤

به امام حسین دو ماه بیشتره به جز طبقه پایین که خونه جاری و مادرشوهرمه جایی نرفتم منم خیلی خسته شدم همه امیدم پنجشنبه است که میخوایم بریم عروسی شکر خدا مجبوره ببره چون زن عمو عروس میشم 

چون فهمید چرت و پرت بگه تو سریع میترسی و نازش رو میکشی داره سواریش رو ازت میگیره 

الان فقط فکر بچه هامم واینکه برم خونه بابام فامیل میفهمن نمیخام حرفم دهن مردم بیفته بمونمم ارزش ندارم بمونم

چه خودبرتر بین  محل نده بابا  بگو من که طلاق نمیخوام تو میخوای بیرحمت تمام حق و حقوقم رو ...

فکر بچه هامم اگه سرنوشت جور دیگ باشه من غیر بچه هام میمیرم خونه بابامم به اندازه کافی آدم هست جا واسه بچه های من نیس ازون میترسم😥

به جای اه و ناله و گریه بهش بگو خجالت بکش تو شعور نداری این چرت و پرتا رو به من که زنت هستم میگی بدجور خودت رو از چشمم انداختی .بچه هام مادر میخوان اگر دارم مزخرفاتت رو تحمل می کنم به خاطر بچه هام هستش کاری نکن پا رو دلم و اعتقاداتم بذارم و بزنم به سیم اخر و اون کاری رو که نباید بکنم رو انجام بدم .این وسط تنها کسانی که بیشترین اسیب رو میبینن بچه ها هستن پس نفهم بازی در نیار و یبل اینکه چرت و پرت بگی اول خوب فکر کن و اوضاع و روابطمون رو از این بدتر و تیره تر نکن 

فکر بچه هامم اگه سرنوشت جور دیگ باشه من غیر بچه هام میمیرم خونه بابامم به اندازه کافی آدم هست جا واس ...

منم فقط به خاطر بچم کنارشم ولی یه جایی باید یه جوری وانمود کنی که بچه رو هم بدی بهش 

بخدا کم میاره 

من بدون بچم نمیتونم بخوابم

🖤🖤🖤

بعد تو فکر میکنی طلاق الکی هست کلی پروسه و دوندگی و مشاوره و کوفت و زهرمار داره لطفا انقدر ترسو و ساده نباش .اگر خودت رو ضعیف نشون بدی طرف بیشتر ازت سواری میگیره و بیشتر اذیتت میکنه .هیچ علطی نخواهد کرد بهت قول میدم 

ی بلایی تو این ماجراها سرم آورده ک اسم دعوتی و مهمونی میاد میخوام استفراغ کنم آنقدر حالم‌بد میشه میر ...

ای کاش منم پام میشکست نمیرفتم چه میدونستم اینطور تاوان میدم