2777
2789
عنوان

آقای که ب بچه ام شکلات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4152 بازدید | 111 پست
جواب اون خانم رو باید میدادین  آخه به تو چه زن بی کار بی شخصیت  مردم چقدر بی فرهنگ و بی ...

بخدا همینو بگو

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت

بعضیا یه جوری میگن جواب همسایه اتو نده انگار از مریخ اومدن..‌. مگه میشه با همسایه هات دشمنی کنی دیگه امنیت نداری که هر روز ک ببینیش باید حالت خراب بشه 

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همینو بگو

به سلام و شکلات هم حسادت میکنن

عجبا 

میخواستی بگی بیا شکلات واسه تو 

تو بخور خیلی گوشت تلخ و حسرت به دلی

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

عزیزم متاهلی همسایه هایی داری که حرف درمیارن حرف میزنن یوقت همین حرف ها به گوش همسرت برسه تحت تاثیر قرار میگیره بخاطر خودت دور باش از یه مسیر دیگه برو چندباری ماسک بزن که اون آقا دیگه فراموش کنن 

اگه همسر داری که حرف اون زن واقعا بی جا بوده اگه هم نداری خب دید مردم همینه نسبت به زن مجرد فقط میخوتن حرف درارن

نمیتونی هم کاری کنی فقط باید جوابشو همونجا میدادی نه که راست راست نگاهش کنی بری

ولی انگار محل زندگیتون محیطش خیلی بدرد بخور نیست چون دیگه الان کسی از اینکارا نمیکنه 

وقتی میخوای پسرتو ببری مدرسه یه آدامس بزار دهنت وقتی رسیدی دم خونشون آدمس از دهنت در بیار بچسبون به دوربین آیفون .😁 از این آدامس خرسیا هم باشه که دیگه پاک کردنش سخت میشه

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

جواب اون خانم رو باید میدادین  آخه به تو چه زن بی کار بی شخصیت  مردم چقدر بی فرهنگ و بی ...

حالا این که چیزی نیس واسه ما از شیراز مهمون اومده بود

یه همسایه فضول داشتیم اومد به بهانه دادن لبو به من گفت : مهمون دارین؟؟ منم گفتم بله  بعد گفت آره رفتم جلوی در پارکینگتون یه ماشین غریبه نگه داشته بود شماره پلاکش واسه تهران نبود فهمیدم دیگه امشب مهمون دارین حالا شام چی گذاشتی  

حیف سنش بالا بود یه چی میخواستم بگماا بهش

وقتی به یکی میگم موفق باشی یعنی دیگه حوصله بحث باهاتو ندارم!!!!!!  
میترسم برام حرف در بیاره 

سکوت مطلق کن اصلا و اصلا باهاش دهن به دهن نشین شوخی نکن که ارزشت می‌رود بحث نکن که شخصیتت می رود.

هر وقت اون آقا گفت سلام .بلند بگین علیک سلام و زمین و نگاه کنین.هیچ وقت به صورتش نگاه نکنین .خیلی جدی و خشک.

ممنونم.نماز اول وقت یادتون نره.🙏🙏🙏🙏🙏💚💚💚💚💚💚

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

حالا این که چیزی نیس واسه ما از شیراز مهمون اومده بود یه همسایه فضول داشتیم اومد به بهانه دادن لبو ...

والا کارشون تو زندگی بقیه سرک کشیدن شده 

رسما تهمت میزنن به یک خانم 

از خدا نمیترسن 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد