من پسرم چهرهدوست داشتنی داره اینو همه میگن بعدا مدرسه امک میره همه دوستش داره یه آقای تو کوچه امون ساختمان سازی میکنه و این هر روز پسرمو میبینه باهاش حرف میزنه و بمن هم سلام میده و منم کاملا بی منظور جواب ایشون رو میدم جواب سلام واجب حالا از اونجای ک همسایه فضول ما همیشه همه را از پشت ایفون دید میزنه دیروز دید این اقا ب پسرم شکلات داد و برگشت بمن کفت این اقا چرا ب پسرت شکلات داد حتما عاشق تو و تو ک بهش سلام میدی و....پس چرا منو کدصد بار دیده سلام نکرده و...و من هنگ کردم اصلا نتوستم جوابشو بدم حالا امروز ک میخام پسرمو ببرم مدرسه میخام دیگه جواب سلام این اقا رو ندم چکار کنم تو رو خدا راه کار بزارید جلو پام چقد من بی عقلم
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد