2777
2789
عنوان

آقای که ب بچه ام شکلات داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4152 بازدید | 111 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه همسایتون فضوله و این قضیه هییییچ ارتباطی بهش نداشته حقه!!

ولی...

واقعا با یه آقای غریبه سلام علیک میکنی؟؟؟

تازه اجازه میدی به بچت شکلات بده و بچت هم اجازه داره اونو بگیره؟؟؟

خیلی مراقب باش

همه که بی غرض و مرض کاری انجام نمیدن!!

به پسرت از الان یاد بده نباید از غریبه ها چیزی بگیره یا همصحبت بشه

خدا پسرتو واست حفظ کنه

ولی شیرین بودنش دلیل نمیشه با هر غریبه ای سلام داشته باشید 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

ببین امروز برو درخونش یا تلفن بزن و حسابی باهاش حرف بزن بگو من متاهلم و حق نداری اینقدر رک افکار مسخرتو اینطوری بیان کنی فکر نمیکنی با این یه جمله زندگی دوتا خونواده رو از هم بپاشی یا آبروی ما رو ببری . دیگه بشنوم این حرفو جایی زدی خودت میدونی 

رودبایستی نکن تا آبروریزی نکرده واست

عجب زن بی شعوری بگو من شوهرم میدونه ک بهش سلام میکنم و بی منظور هستش توی مدرسه هم معلما بهشون شکلات ...

اتفاقا این اقا چندین بار هم منو با شوهرم دیده هم ب شوهرم سلام داده هم بمن 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
بعضیا یه جوری میگن جواب همسایه اتو نده انگار از مریخ اومدن..‌. مگه میشه با همسایه هات دشمنی کنی دیگه ...

اینم هست اجی

من جای تو بودم یه ادامس بزرگ رو میبردم میزدم به آیفون خونه اش تا دیگه نتونه فضولی بکنه

میگفتی اخه به تو چه🥴

اصلا بهش میگفتی اااِ شما از کجا فهمیدی به پسرم شکلات داده🤨همیشه چشماتون تو کوچه اس فضولی مردم رو میکنید؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺
عزیزم متاهلی همسایه هایی داری که حرف درمیارن حرف میزنن یوقت همین حرف ها به گوش همسرت برسه تحت تاثیر ...

بخدا مسیر دیگه نیست دقیقا تو‌کوچه ما هست

حس بد نگیر، شاید بی منظوره البته شامه خانم ها خیلی  تیزه، خودشون رفتار منظور دار رو بهتر متوجه ...

افرین کاملا موافقم

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
وقتی میخوای پسرتو ببری مدرسه یه آدامس بزار دهنت وقتی رسیدی دم خونشون آدمس از دهنت در بیار بچسبون به ...

خخخخخخخ 

وقتی میخوای پسرتو ببری مدرسه یه آدامس بزار دهنت وقتی رسیدی دم خونشون آدمس از دهنت در بیار بچسبون به ...

بچه خودش بعدظهری یازده و نیم میاد میمونه دم در از درز در نگاه میکنه اوووف